Zingeving en Actie

Expressie en creatie

Zingeving komt voort uit verantwoordelijkheid nemen voor dat wat ik belangrijk vind

Vijf stappen in het manifesteren van resultaten.

1.Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn resultaten

2.Ik beschrijf 10 gewenste resultaten

3.Ik bestudeer de theorie en doe de meditaties

4.Ik onderneem voortdurende actie en corrigeer

5.Ik erken de resultaten en de werking van het proces

Zelfrealisatie is niet alleen het kennen van mijzelf als God/het Absolute. Het is ook tot volledige expressie komen als persoon (zelfactualisatie). Expressie verloopt via waarnemen, behoeftes, lichamelijke impulsen en gedachten.

Voel jij 1% bereidheid om in actie te komen?

Ik ben totaal wild en absoluut gek. Er is een vrij persoon mogelijk en dat vergt inzet, moed en werk. De Resultaten cursus en schrijf oefeningen rondom je purpose brengen meer leven in je expressie. Expressie is zingevend.

Wat is de Resultaten cursus?

In deze cursus leer je hoe het bewust kiezen van gedachtes een middel is tot ultieme creatie. Hoe je met gedachtes het onderbewuste en het collectieve bewustzijn met je mee krijgt. Creatie is een vreugdevol proces.

 

En ben je bereid om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je resultaten?

Zingeving & Manifesteren.

Wanneer ik naar mijn leven kijk ben ik voortdurend aan het manifesteren, net als iedereen. In dit manifesteren zitten wetmatigheden. Wanneer je deze wetten kent kun je ze bewust toepassen.

Oefening (neem verantwoordelijkheid voor dat wat JIJ belangrijk vindt).

1. Beantwoord deze vraag; wat is het meest belangrijk voor jou in dit moment? Deze vraag is niet perse eenvoudig en gaat om het proces van beantwoorden. Neem de tijd.

Wanneer je het antwoord hebt gekregen volgt de volgende stap.

2. We hebben geleerd om een probleem met het denken en actie op te lossen. Ik wil je nu vragen om het anders te doen. Neem het antwoord van stap 1 in je gedachten en vraag om helderheid. Kijk of er gedurende de dag helderheid ontstaat rondom je prioriteit. Het is een meer receptieve manier van omgaan met vraagstukken.

Manifesteren en zingeving gaan hand in hand. Zodra je weet wat de essentie van jouw zielsstroom is kun je dit in elke manifestatie toepassen. Ik heb een aantal schrijf oefeningen die jou helpen deze essentie te verwoorden. Daarna gaan we werken met de wetten van manifestatie met behulp van een inzicht gevende Result Course. Er ontstaat een oneindige creatiecirkel, waarbij je resultaten behaald, wegstreept en correcties uitvoert.

Ik ben hier om te creeren

Het begint bij het besef dat ik verantwoordelijkheid ben voor de creatie van mijn wereld. Ik ben geen slachtoffer of passieve participant. Dit kan confronterend zijn. Het volgen van verlangens is hierbij de sleutel. Er zijn twee soorten verlangens; 1. die met verruiming en extase gepaard gaan en 2.die met verkramping en te kort gepaard gaan. Focus op die eerste soort.

In alle afleidingen, weet ik weet wat waar is en wat er moet gebeuren. En jij weet dat ook! Voor mij helpt het om mijn conceptloze centrum te kennen en er steeds weer naar terug te keren.

Mijn persoonlijke leven is een reflectie van mijn overtuigingen

Vanuit het Absolute perspectief van ontwaken zijn er geen keuzes en geen actie in tijd. Vanuit het perspectief van de persoon die zijn of haar wereld creert en groeit is er keuze en actie in tijd. Elk perspectief heeft andere wetmatigheden en het is handig om die allemaal te kennen en toe te passen.

Wanneer je de gelijktijdigheid van ontwaken en groei ziet ontstaat er rust

De wet van aantrekking wordt in de hedendaagse cultuur vaak eenzijdig gebruikt om (onmatig) materiele luxe na te streven. Daar ligt een valkuil. Het is ook mogelijk om “immateriële essenties” te manifesteren zoals ontwaking, vriendschap, eerlijkheid, gezondheid, liefde, helderheid, kracht, leegte, vreugde, dankbaarheid, alwetendheid, koninklijkheid, leiding, etc. Jij zal net als ik een eigen onderzoek naar de werking van de wet van aantrekking kunnen doen. Het gaat over overvloed en balans.

Mijn bevindingen betreffende de wet van aantrekking.

De wet van aantrekking is een superactieve beoefening, net als mijn weg naar ontwaking

Vormloze leegte kan zich via de kracht van intentie (gedachte/verlangen/verbeelding, wil en actie) in een vorm brengen. Het lijkt er op dat de manifestatie bestaat uit een oneindig zich ontvouwende complexiteit van vormen. De persoon (lichaam, denken en voelen) is een ziel. Mijn persoonlijke ziel, wat liefde en wijsheid is, wil zich in de materie neerzetten. Het wil ruimte innemen en creeeren. Zo geeft mijn ziel vorm aan werk, gezin, gezondheid en geluk (Fundamenteel Welzijn).

Werk is een vorm van bijdragen aan de maatschappij en het gezin

De kunst is om te luisteren naar de specifieke zielstroom. De ziel is een ervaringsorgaan wat zich via mijn zintuiglijke en lichamelijke ervaring uniek samenstelt. Het is een subtiele energie die zich al voor mijn geboorte vormt en elke dag bijleert.

Om de essentie van deze energie te ervaren kun je beginnen met helder krijgen welke woorden bij jouw ziel passen. Ik heb een aantal eenvoudige oefeningen bij elkaar gebracht die deze woorden naar de voorgrond halen en daarmee jouw zielstroom bewust maken. De concrete vorm waarmee je vervolgens een bijdrage levert aan de mensheid (en je geld verdient) is dan de volgende stap om helder te krijgen.

Iedereen heeft een unieke boodschap en wanneer je die helder krijgt ontstaat er een gevoel van geluk en tevredenheid. Het begint met een geraaktheid, een idee, een belangstelling voor iets, misschien een visioen. 

Begeleide meditatie (20 minuten)

Deze meditatie bevat een integratie van ons werk. Het is gemaakt om elke dag je focus op een vriendelijke manier te richten op ontwaking en het manifesteren van jouw ideale wereld.

Je doet deze meditatie alleen, wanneer je er werkelijk zin in hebt. wink

Deze website valt onder geen enkel copyright.

Je bent vrij om het te reproduceren, te verbeteren, te verspreiden, te interpreteren, verkeerd
te begrijpen, belachelijk te maken en het jezelf toe te eigenen. Doe
ermee wat je wilt zonder mijn toestemming of dat van een ander.

Stel hier je vraag