fbpx

Spiritueel centrum Ibiza.

Healing mountain is een spiritueel centrum in het Noorden van Ibiza (Cala Sant Vicente) waar je enkele weken kunt wonen. We doen veel lichaamswerk en embodied satsang. We geven regelmatig groepen en we staan open voor spontane ontmoetingen. Heb je een sterk verlangen om te ontwaken en/of spiritueel te groeien? Neem contact met ons op.

Mediteren in ons spiritueel centrum op Ibiza.

We leven hier met ongeveer acht vaste bewoners en daarom heen zijn er afhankelijk van het seizoen vijf tot tien anderen die enekele weken verblijven. De accomodatie is eenvoudig en rauw. Er zijn meerpersoonskamers en tenten. Het doel is om totaal flexibel en krachtig te worden. Het leven is niet alleen maar leuk en het is de kunst om in je kracht en kwetsbaarheid te blijven staan, wat er ook gebeurt. Wij trainen vooral met verbonden ademen en actieve meditaties. Er is meestal wel iemand die in de ochtend yoga geeft of een andere vorm van meditatie. De lessen zijn op donatie basis.

Sexualiteit en verslaving.

Er wordt in onze spirituele community bewust om gegaan met misbruik van middelen en sexualiteit. De plek is in vegetarisch, alcohol, weed en rookvrij. Ook het te snel met elkaar in intimiteit vervallen wordt bespreekbaar gemaakt. Een richtlijn is dat we je aanraden om de eerste weken de aandacht op jezelf te richten. We zoeken voortdurend naar een bepaalde zuiverheid en dat is niet altijd comfortabel. Healingmountain is bedoeld om te helen en daar horen verslavingen niet of steeds minder bij. We kunnen wel eens afwijken en flink feesten (met psychedelica), maar we komen altijd weer terug op de basis.

Verblijfskosten op ons spiritueel centrum Ibiza.

Wij willen betaalbaar zijn voor iedereen. Wanneer je bij ons wil overnachten kost dat tussen de vijfentwintig en vijftig euro per nacht. Dit is afhankelijk van waar je slaapt en hoe lang je blijft. Wat belangrijk is is dat jij spiritueel groeit.

Aanmelden met contact formulier

6 + 4 =

Share This
Stel hier je vraag