Eenheid is voluit leven

Doe zo veel als jij kan om je opwindendste verlangen te volgen en laat het resultaat los. Het maakt niet uit of het een streven naar Zelfrealisatie, het verzorgen van je kinderen of het opzetten van je bedrijf is. Alles gebeurt volgens jouw geloofssyteem en overtuigingen. Dat is jouw waarheid. Jouw geloofssysteem of overtuigingen bepalen wat je juiste actie is, welke beoefening en methodes je aantrekken. Denk er niet te veel over na en volg je hoogste verlangen.

Doe het op jouw manier!

Door het volgen van je innerlijke opwinding ontstaan er vroeg of laat een periode van bliss. . Het gaat om je actie en niet om het resultaat. Actie zelf is het pad en je voeding. De vruchten komen vanzelf. Er is een tijd van moeite en voorbereiding en er is een tijd van moeiteloosheid en overvloed.

Blijf je verlangen volgen. Doe wat werkt en stop wat niet werkt!

Het referentiepunt is authenticiteit en jezelf realiseren als bewustzijn. Super persoonlijk en ondefinieerbaar onpersoonlijk. Allebei tegelijk. Wanneer er een blokkade is op de ontvouwing van je authenticiteit dan stopt ook de realisatie van het onpersoonlijke. Andersom net zo. Snap je dat? Alles wordt transparant, moeiteloos, mystiek en helder. Er ontstaat blijheid en synchroniciteit. Vanuit de realisatie dat alles compleet is ontstaan nog meer mogelijkheden tot onderzoeken, verlangen en actie. Verlichting heeft niets te maken met niets doen.

Je bent perfect en voortdurend in wording!

Wat jij ervaart is waar. Alles wat je kunt bedenken is waar in welke dimensie dan ook. Alles is nu. Tijd en ruimte ontstaan door de beweging van aandacht en is een perceptie, een illusie en waarheid. Alles is bewustzijn.

Geef het zoeken op en rust in je ervaring!

Analogie.
Er is slechts 1 deeltje in een oneindige ruimte. Dat ene deeltje is alles en overal tegelijk. Dat ene deeltje is wat er is, wat je waarneemt en wat je bent.

De toekomst van de wereld?
De wereld zoals jij en ik die waarnemen is waar. Wat ik onder andere zie is dit; er is op dit moment zoveel negativiteit zichtbaar in de wereld, zodat ik alleen nog maar kan gaan voor positiviteit en liefde. Er is geen keuze.

Stel hier je vraag