fbpx

LICHAMELIJKE INTELLIGENTIE

Vijfentwintig jaar ervaring met meditatie en lichaamswerk

De training (sept-nov 2023).

Wanneer het lichaam zichzelf kan reguleren in de wereld ontstaat er geluk of zoals ik het noem Fundamenteel WelZijn. Ik ervaar dit zelf en is een resultaat van jarenlang zelfonderzoek, meditatie, lichaamswerk en mensen trainen.

Het lichaam heeft een logische werking en kun je logisch benaderen

Mijn ervaring is dat je meerdere invalshoeken nodig hebt om het lichaamsbewustzijn volledig te integreren. Ik heb een pakket samengesteld wat praktisch is en optimaal werkt.

Drie maanden heb ik minimaal nodig om al mijn kennis en ervaring over te brengen. Jij hebt minimaal drie maanden nodig om oude patronen te doorbreken en het nieuwe te belichamen.

Wanneer je de intensiteit van dit programma te hoog vindt kun je het spreiden over een half jaar.

Voor wie?

Dit programma is voor iedereen die een werkelijke verbinding met zijn of haar lichaam wil maken en dit wil integreren in het dagelijkse leven van werk, gezin, gezondheid en relaties. Het enige wat ik van je vraag is een volledige commitment om drie maanden alle lessen bij te wonen (en middelen zoals alcohol en drugs te verminderen).

Neem de beslissing om drie maanden alle sessies mee te doen en je zal door je patronen en comfort zone heenbreken

Na deze training;

  • kun je omgaan met intense gevoelens en lichamelijke sensaties
  • weet je hoe je het lichaam binnen een kwartier kunt ontspannen
  • kun je de enorme intelligentie van het lichaam raadplegen
  • ken je de concepten en de praktijk om steeds weer tot ontwaken te komen
  • kun je Het Inquiry Protocol gebruiken om mensen te begeleiden
  • verbeteren je relaties
  • heb je een betere lichaamshouding
  • heb je een betere ademhaling

Zes individuele sessies Neo Rebalancing massage.

Het lichaam bevat allerlei soorten spanning (verdediging mechanismen). Met deze vorm van aanraking komen processen op een veilige manier in beweging en ontspant het lichaam op een natuurlijke manier. Leven komt in een flow. Meer info..

Zes individuele sessies met Het Inquiry Protocol.

Het Inquiry Protocol heb ik zelf ontwikkeld op basis van al mijn lichaamswerk, therapie en satsang ervaring. Door naast het mentale verhaal het lichaam te betrekken op een specifieke manier komt er informatie vrij die anders opgesloten blijft in het lichaam. Er ontstaat een blijvende meditatieve bewustwording van essenties zoals stilte, ruimte, liefde, aanwezigheid en leegte. Meer info..

Zes groepssessies verbonden ademen.

Adem is de weg naar meer energie, meer voelen en contact met een hoger bewustzijn. Trauma en fysieke pijn zijn lage frequenties. Zuurstof is een hoge frequentie en lost trauma en pijn op. Het is een puur fysiek proces. Meer info..

Zes groepssessies authenticiteitcirkel.

Jezelf zijn in een groep kun je oefenen. Wanneer je dit in een veilige groep oefent kun je het daarna makkelijk op je werk en in je relaties expressie geven. Je hoeft jezelf niet te veranderen. Je bent helemaal goed zoals je bent. Het gaat er meer over hoe je jezelf expressie geeft in de groep en hoe je omgaat met reacties uit je omgeving. Meer info.. 

Planning.

De eerstvolgende drie maandse is September – November 2023.

Elke week heb je een sessie en soms twee in de week. De individuele sessies gaan in overleg en het liefst op een vast wekelijks tijdstip. De groepssessies zijn op zondag en bestaan uit de ochtend een verbonden ademsessie en in de middag een authenticiteitcirkel.

Zondagen: 3 en 10 September, 1 en 22 Oktober en 8 en 26 November.

Kosten.

De training kost 2500 euro. Het is mogelijk om in drie delen te betalen en/of te onderhandelen.

Waar.

Training en sessies zullen in de omgeving van Amersfoort (Nederland) plaatsvinden.

Referenties

Enkele coaches die mij benoemen in hun referenties;

Twee geschreven boeken;

Ferry Maidman is iemand bij wie ik al veel heb mogen ontdekken en ervaren. Jarenlang beoefende ik intensief en gedisciplineerd body en mind. Ik leerde veel over de verschillende aspecten in mijzelf, maar de essentie van ‘alles is met elkaar verbonden’ kon ik pas bevatten toen ik in mijn eerste samenzijn met Ferry moeiteloos in een non duale ervaring zakte. In vervolgsessies en -cursussen heb ik geleerd naar de innerlijke intelligentie van mijn lijf te luisteren. De talloze subtiele signalen, die dagelijks en lijfelijk aan de orde zijn, waar ik me voorheen onbewust van was, geven mij nu zoveel meer helderheid en richting om te zijn, te kiezen en te doen. Ferry zijn manier van zijn nodigt mij uit om vrij(er) te zijn. Hij is op een zachte manier heel krachtig, zeer respectvol en stuurt of controleert in mijn ervaring niet. Dat was voor mij belangrijk om in een nieuwe dimensie van mijn spiritualiteit te kunnen stappen. Heart 2 Heart, Gemma

Gemma van der Wal

Wil je meer weten of een intake plannen?

10 + 14 =

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman met Liefde & Plezier

Share This
Stel hier je vraag