Samen met Geert Graveland verzorg ik weekenden die gaan over samen ZIJN. Een weekend waarin we dieper met onszelf en elkaat in contact gaan.

Wat ontstaat er vanuit de eenvoud van aanwezigheid en samen zijn?

In een ontspannen situatie kan het lichaam zich herstellen

De weekenden vinden plaats op de mooie boerderij van Geert in Dreumel. Door de ontspannen huiselijke sfeer en de intense workshops zijn het sterk transformerende weekenden. De ervaring van natuur geeft een extra dimensie aan het proces waar we gezamenlijk instappen. Kinderen zijn welkom (we zorgen voor een goede balans tussen kinderen en volwassenen).

Circling.
Dit is een proces van 2,5 uur waarin er met behulp van de vijf pijlers uit de Authenticiteitcirkel een ruimte wordt gemaakt voor impulsen in het moment. Laat je verrassen door de wijsheid van het lichaam en de groep.

Zweethut (Geert).
In de zweethut treden we in de voetstappen van onze voorouders. De ceremonie komt uit verschillende tradities van natuurvolkeren o.a. Indianen stammen. Deze oude ceremonie is met grote zorgvuldigheid doorgegeven. We zitten in een heilige cirkel in de hut in contact met de elementen; het vuur, het water, de lucht en de aarde. Een verbinden met bron; met jouw natuur en essentie. We zingen, zijn stil en doorlopen de windrichtingen, de vier seizoenen (geboorte, groei, manifestatie en sterven). Het zitten op Moeder Aarde, de warmte van de rood gloeiende stenen, het voelen van de stroom, de ervaring van de duisternis om je heen en de aanwezigheid van spirits kunnen je een bijzondere ervaring bezorgen op spiritueel, emotioneel en gevoelsniveau. Een bijzondere en indringende ervaring, a new story!

Gayatrie mantra reciteren (Geert).
Mensen vanuit de hele wereld chanten deze bijzondere mantra. De mantra is een belangrijk onderdeel bij het proces van transformatie naar meer bewustzijn en heeft dezelfde vibratie als de natuur kracht. De mantra is het meest effectief in de originele taal: Sanskrit. Het is een van de oudste gebeden die bekend zijn. Zo oud als het licht. Dit gebed refereert aan de hoogste wijsheid en de intelligentie van de kosmos. Op die manier verlicht het ons besef over onze ware natuur. De Gayatri Mantra zuivert de chanter en het zuivert de luisteraar. Dit heilige gebed spiraalt door het hele universum, vanuit het hart van de chanter. En roept op tot ontwaken. Een enorm heerlijke innerlijke douche en een prachtige start van je dag!

Verbonden ademen (Ferry).
Verbonden ademen is een eenvoudige techniek waarbij je meer zuurstof inademt dan je normaal gesproken doet. Het geeft meer energie en integreert informatie in het lichaam. Bijeffecten zijn gezondheid en geestelijke helderheid.

Opstellingen (Geert).
Bert Hellinger is de grondlegger van dit werk. Tijdens dit weekend gaan we voornamelijk onderzoeken wat onze persoonlijke essentie is en hoe we dat in de wereld kunnen zetten. Wanneer je vanuit je essentie of zielstroom leeft ontstaat er kracht en geluk.

Wandelen.
Er is genoeg mogelijkheid om in stilte te wandelen langs de dijk.

Data
22-24 november

Adres:
Waaldijk 15 in Dreumel

Prijs:
250 euro inclusief eten en slaapplek

Kind:
30 euro ( begeleiding voor kinderen)

Programma.

Vrijdag
19.00 aankomst (er is soep)
20.00 sharing en verbonden ademen

Zaterdag
8.00 gayatrie mantra
9.00 ontbijt
10.30 authenticiteitcirkel (gefaciliteerd door deelnemer uit de opleiding)
13.00 lunch
14.30 stilte wandeling
17.00 zweethut
20.00 dinner

Zondag
8.00 gayatrie mantra
9.00 ontbijt
10.30 opstellingen
12.00 lunch
13.30 wat er nodig is
15.00 afsluiten

Aanmelden met contact formulier

10 + 15 =

Stel hier je vraag