Wat ik fijn vind aan de plek van Tom van Huijstee is dat er ruimte is op alle vlakken waarin ik mijzelf kan laten zijn en groeien. Ik zie mezelf en anderen verder heelworden. Zichzelf uiten in alle kwaliteiten (van muziek maken,, energie werk tot structuur aanbrengen). Het is voor mij een goede combinatie van community living, mijn eigen ding doen en samen verder zoeken. In mijn geval ook nog eens in relatie met Yashodara.

Is het ecotoilet schoon, werken de zonnepanelen, zijn de gebouwen schoon, is het landgoed verzorgd, is er water, zijn de gasflessen gevuld, is de beerput leeg, wie doet wat bij het feest, etc.

Na enkele jaren flirten met het idee, wonen we hier nu vast. En we kijken ook verder, buiten Europa. Je weet maar nooit.

Het koude zeewater geeft me energie. De lieve mensen laten me zien wat mogelijk is. De natuur die me elke dag weer verbaasd. Ik zie het als overvloed. Onbegrensd leven in eenvoud.
Het past bij de normen en waarden die ik bij OpenUP tot leven wilde roepen, het klopt dat OpenUP is geƫindigd, als een wonder is er een nieuw initiatief ontstaan wat Ayuna heet en op een plek in Zeewolde plaats gaat vinden met het woord UP er in (energy up landgoed).

Mijn werk met dak en thuislozen mensen is ook klaar na 21 jaar, hoewel ik nog steeds met hen verbonden blijf. Ik kan nu steeds beter zien wat deze stap bijdraagt aan het familiesysteem met mijn dochters etc.

Ik beweeg me steeds weer naar de plek die voor mij de hoogste energie heeft. In mijzelf en in de wereld. Hoe kan ik bijdragen aan een fysieke manifestatie van mijn innerlijke wezen? Is het altijd leuk? Nee.Het is ook ploeteren, reflectie, opgeven en doorgaan.

Vanuit de kennendheid die ik ben.
Magie en Gekkigheid.

Stel hier je vraag