Een verlangen is mensen bevrijden

Ik heb al enige tijd dat het schrijven voldoende is, terwijl het gewoon doorgaat. Ik kan elke dag, de hele dag schrijven over wat ik ben. Ik ben verliefd op mezelf. Dit klinkt misschien narcistisch, maar wanneer je hier dieper naar kijkt is er alleen jezelf.

Ik heb een praktische en toegankelijke vorm gevonden om de niet-kennis van mijzelf of Zelfrealisatie over te brengen (Focussen). Het enige wat rest is meer mensen te ontmoeten en in het onmiddellijke contact de vrijheid die we zijn naar boven te halen. Er is een diep verlangen om in samenzijn door te dringen in de liefde. Liefde is alles, de lichte en de donkere kant.

Ik volg mijn hart net zoals het ging in mijn zoektocht naar Zelfrealisatie. Er is een weten dat het goed is, eindeloos geduld, niet wetend, onderzoekend, serieus en spelend. Ik weet dat ik niets kan of hoef te versnellen, dat alles zich in een eigen ritme ontvouwt en dat een diep verlangen een aankondiging is van wat komen gaat. Er is ook een gevoel van urgentie, niet willen wachten, doorpakken. Ik herken al deze sensaties en gedachtes als een stuwende niet persoonlijke drive. Iets wat mij overkomt. Vol paradoxen en vloeiende lijnen. Er is overgave aan Dat wat ik ben: leven, bestemming, stilte.

Waarheid is soms twijfelloos en meestal paradoxaal. Ik leef dan ook de meeste tijd in een heldere soort verwarring.

Het is heerlijk om te genieten van mijn vriendin, mijn kinderen, mijn auto, mijn huis en allerlei andere patronen. Ik geniet van de contacten en uitdagingen op mijn werk en organisatie van Open UP. Ik word blij van mijn wens om op termijn in Spanje te gaan wonen. Of het nu gebeurt of niet. Ik hou van mijn afschuw, agressie en ontevredenheid. Ik weet niet waar die hele boel vandaan komt. Het is allemaal echt. Dat wat ik ben en Dat wat verschijnt als mijn leven.

Wezenlijk, iets en hallo zijn woorden die ik steeds vaker gebruik. Dat vage woordgebruik is heel helder. Alles ontvouwt zich zonder twijfel, terwijl het ongrijpbaar is. Dat heeft een bepaalde woordenschat nodig.

Het is heerlijk om mezelf te zijn, wat dan ook is.

Stel hier je vraag