VrouwlotusWanneer we elkaar in liefde ontmoeten is er openheid, bewustzijn en vormloosheid. Het gebied van liefde is alert, kwetsbaar, eerlijk, avontuurlijk en onschuldig. Competitie en vernauwde overlevingsdrang heersen hier niet. Ze worden ook niet ontkent. De kracht van liefde zorgt voor heling, verwerking en vooruitgang. Het leven wil voort en de vormloze liefde omzetten in vorm en extase. Extase en genieten zijn ons kompas naar een leven in liefde. We hebben meer mensen nodig die dit kennen.

Zorg dat je de liefde voorbij het lichaam, denken en voelen kent. Vanuit de kennendheid van liefde kom je terug in het lichaam en de persoonlijkheid. Het gebeurt vanzelf. De compactheid van het lichaam en de persoon veranderen de vormloze liefde in genieten en extase. Extase is de lichamelijke vorm van vormloosheid.

Laat je leven en relaties exploderen uit liefde, geluk en grenzeloosheid. Maak de je lichaam sterk en open voor de ontvangst van oneindige liefde. Hoe doe je dat? …mediteren, contempleren, lichaamswerk, blokkades oplossen, delen, kwetsbaar zijn, jezelf verliezen, verdwalen, grenzen stellen, voluit leven…..

Dit heeft niets te maken met ´niets doen´. Actie, grenzen verleggen en handelen vanuit een innerlijke houding van ´niets doen´. Liefde beweegt het lichaam, denken en voelen naar hogere samenlevingsvormen. De vraag is; ben je er klaar voor? Wil je het ontvangen?

Stel hier je vraag