Het werk draagt zijn eigen doel in zich en wanneer het passend is in de tijdsgeest blijft het zich ontwikkelen. Wanneer het niet klopt dan sterft de activiteit vanzelf af.  Ik doe niets voor mezelf, anderen of een goed doel. Ik heb geen vaststaande concepten over wat goed voor mezelf, anderen en de wereld is. Dingen gebeuren.

Het lichaam, denken en voelen neemt steeds veranderende informatie waar en verwerkt het. Dit gaat geheel vanzelf en in dit spel ontstaan voorkeuren en beslissingen. Op veel momenten ontstaat er een gevoelsidee van ´ik ben iemand´. Al deze ervaringen zeggen niets over ´mij´. Dit lijkt misschien ingewikkeld, maar is het niet. Het werkt precies hetzelfde als wanneer je geloofd een ´persoon´ te zijn. Het enige verschil is dat het gevoelsidee van ´de persoon´  gezien wordt als een fatamorgana. Het is echt en tegelijk doorzichtig. In deze ontspanning gebeuren de leukste en vreselijkste dingen. ´Mijn´ leven is perfect, omdat ´ik´ ben met ´wat is´ is. Er is geen enkele gedachte over dat het anders zou moeten. Alles gebeurt.

Stel hier je vraag