fbpx

Foto: circling week bij Circling Europe afgelopen zomer

Het laatste jaar merk ik vernieuwing in mijn uiting van Zelfrealisatie. De ontwikkeling is gegaan van het realiseren van Absolute, naar de ontwikkeling van authenticiteit in relatie (circling) tot mijn huidige fascinatie voor de wetten van manifestatie. Het lijkt er op dat Ik als Absolute en uniek persoon een enorme creatie kracht bezit waarin de vrije keuze tot leven komt.

Het Absolute manifesteert via (verruimend) verlangen

Ik heb meerdere stabiele verlangens die mij vreugde geven en 1 daarvan is Fundamenteel Welzijn in de wereld brengen. Wanneer mensen 80-90% van de dag in Fundamenteel Welzijn verblijven is mijn visie volbracht. En het is mogelijk! Dat weet ik uit mijn eigen ervaring.

Hier komen Inquiry, circling en de wetten van manifestatie samen

Fundamenteel Welzijn is veelomvattend en een belangrijke functie is het diagnostische aspect. Ik heb de vier gebieden van lijden gelocaliseerd en oplossingen erbij gevonden. Zo kun je in elke stagnatie zelf beweging brengen. Wanneer je alle beoefeningen kent, kun je elke dag iets doen om je eigen richting te volgen naar FundamenteelWelzijn.

De laatste ontwikkeling is de Result Course waarin je “werkt” met tien resultaten die je in jouw leven wil zien. Het is een schitterende tool die werkt. Het helpt om de juiste verlangens te volgen en vanuit de vibratie van welzijn te manifesteren. Het gaat niet alleen over materieel welzijn, maar ook over geestelijk, fysiek en het welzijn voor iedereen. Onderzoek wat er in jou leeft en volg dat!

Mijn ontvouwing verloopt via het volgen van mijn hoogste verlangen/impuls

Aan mijn jongste dochter vraag ik regelmatig waar het leven over gaat. Gisteren antwoordde ze; “doen waar je zin in hebt”. Tja…waar in alle diepte. Vanaf volgend jaar Maart ga ik weer een driemaandse organiseren. Ondertussen ga ik met mijn oudste dochter alles wat ik nu weet op film zetten en een online omgeving inrichten.

Share This
Stel hier je vraag