Leven is een innerlijke stroom volgen zonder doel

Er bestaat verlangen zonder doel. Dat is de natuurlijke innerlijke stroom. Blijf bij dit moment en voel wat de innerlijke impuls is. Er is geen keuze, doel of verwachting. Het leven laat mij mezelf delen en er zijn. Ik ben er elk moment met of zonder geluk. Ik ben er in focus bijeenkomsten en ik ben er op mijn werk.

Wat is de reden van ongeluk? Ongeluk is verwarring. Verwarring is twee impulsen hebben. Een eenvoudige innerlijke impuls en een doelgerichte onnodige op concepten gebaseerde impuls.

Verlichting is een doel geworden en daarmee een financiële markt. Verlichting is thuis zijn. Het kan niet bereikt worden. Het is er nu. Aanvaard dit moment, jouw leven, zoals het nu is. Aanvaard de zieke geest die steeds doelen nastreeft, je wordt daar niet vrij van. Volg het simpelweg niet. Stem je af op de natuurlijke levensstroom.

Yoga ontstaat uit thuis zijn, thuis zijn ontstaat niet uit yoga.  Satsang ontstaat uit thuis zijn, thuis zijn ontstaat niet uit satsang.

Wat is jouw natuurlijke flow vanuit thuis zijn? Innerlijke bliss bevat ongeluk en een zieke geest. Dat is alles. Er is geen verandering in de reacties op het leven. Richt je op de natuurlijke impuls zonder doel.

Het leven is een eenvoudige ontspannen beweging. Er is onveiligheid en onzekerheid. Leven bevat ups en downs. Dat is leven van moment tot moment. Je vloeit mee met de beweging van het leven. Pijn, problemen, bliss, alles.

We leven, omdat we niet dood zijn. Het leven is geen probleem, het heeft problemen. Los het op, of niet en wees natuurlijk, volg de innerlijke levensstroom zonder doel of verwachting.

Stel hier je vraag