fbpx
De vorm Surrendered Leadership is een erkenning en overgave aan het fenomeen dat je altijd in (een groeps) proces bent. Het lichaam is elk moment in contact met zichzelf, anderen en de omgeving. Dit betekent dat er voortdurend contact en relatie is.
Overgave is altijd aanwezig en/of mogelijk, anders zou het geen overgave zijn.
Jij en ik zijn al onderdeel van het geheel. Dit geheel heeft een bepaalde coherentie en die is optimaal wanneer iedereen zijn of haar hoogste waarheid of impuls in contact brengt. Dit kan er heel chaotisch uitzien. Bijvoorbeeld; er is een diep gesprek en ineens krijgt iemand de impuls om te gaan dansen. En op de een of andere manier brengt deze actie het geheel dieper. Intelligentie komt voort uit iets groters en in een groep gaat deze intelligentie sterker werken. Durf jij je hoogste waarheid of impuls in te brengen? 
 
Het zijn met een ander of anderen brengt voortdurend innerlijke reacties te weeg;
– verveling
– geen impact of contact voelen
– nieuwsgierigheid
– terug willen trekken
– inhouden
– speelsheid
– irritatie
– jezelf niet inbrengen
– schaamte
– angst om kwetsbaarheid te delen
– geblokkeerd worden
– etc.
Verveling in de groep kan bijvoorbeeld voortkomen uit het gevoel of idee dat ik ok ben en de anderen niet. De ontdekking van deze perceptie kan bevrijdend zijn. Wanneer ik me deze gedachte niet toesta dan ontstaat er misschien een innerlijke druk om mezelf meer in te brengen of om mee te doen. Dat kan dan weer innerlijke druk geven. Het simpelweg waarnemen van de verveling zonder er iets mee te hoeven kan een diepe transformatie en ontspanning brengen.
 
Deze subtiele reacties zijn in de Authenticiteitcirkel het object van meditatie. Het inbrengen en verwoorden van deze reacties in het moment brengt wezenlijke transformatie. Door steeds vaker je ontdekkingen en ervaringen uit de Authenticiteitcirkel in het dagelijkse leven in te brengen (Guerrila Circling) verbeteren en verdiepen je relaties.
In het volgen van je felt sense/hoogste impuls ontstaat authenticiteit en ruimte voor de realisatie van jezelf als het Absolute

Het doel is het integreren van allerlei lagen van perceptie. De totale flexibiliteit noem ik de Persoon van Essentie. In het volgen van je hoogste impuls in de groep kom je in verschillende lagen zoals;

Authenticiteit, waarin het persoonlijke geuit wordt = vaak drama en pijn

Gewaarzijn door bewustwording van de waarnemer = dit brengt onthechting

Zielsenergie belichamen en verwoorden = brengt leiderschap, goedheid en heling in de mens naar de voorgrond

Bron = ervaren van jezelf als non duale/Absolute

Waar gebeurt er in overgave een oplossen van zelf-bewustzijn?

Share This
Stel hier je vraag