Dring door in de intieme onkenbaarheid van wat je bent en blijf daar.

Het bewustzijnswerk is steeds weer jezelf afstemmen op het hoogste in jezelf; Absolute, Jezus, God, Persoon van Essentie, Divine, Leegte, Gids, Allah, Kennendheid,…..  Wanneer je het hoogste in of als jezelf kent is dat het onveranderlijke anker. De intelligentie die je door middel van gedachten en gevoelsstroom door het leven leidt. Een leven van bliss en lijden.

De relatie met het hoogste is de enige relatie die er echt toe doet. Zelfherinnering. Steeds weer terug.

Wanneer het goed met je gaat als persoon is het een kabbelende stroom van synchroniciteit en een genieten van eenvoud. Wanneer je als persoon in een crisis zit is het een intens lijden en de overgave aan het hoogste wat je kent. Daar zijn de kerken, leraren, satsangs en deze website voor. Je steeds weer herinneren aan jouw intieme relatie met het goddelijke, of zoals je diep van binnen ervaart jezelf.

Wat erin je persoonlijke leven ook gebeurt, goed of kwaad, pijn of genot, bliss of lijden, hecht je niet aan een voorkeur. Hou de focus op het allerhoogste. Jouw leven is zoals het is en gaat zoals het gaat. Al perfect en heel.

Het gaat om de focus van de aandacht en de houding. Alles is.

Je loopt in een lange en brede laan met aan weerzijde enorme gebouwen. In de verte zie je Jezus. Vanuit de ramen roepen de mooiste vrouwen, de mooiste mannen, kom, zie mij. Iedereen probeert je te verleiden, omleiden, misleiden,…Dure auto’s, mooie winkels. Alles is aantrekkelijk. En toch is jouw focus op Jezus daar in de verte. En het voelt als vrede, extase, krachtig,…..

Een simpel leven in het hoogste.

Het leven is echt!

Stel hier je vraag