Spiritueel leraar Ibiza

Zoek je een spiritueel leraar tijdens je verblijf op Ibiza?

Wat is een spiritueel leraar?

Een spiritueel leraar is iemand die het guru principe ervaart en kan verwoorden. Hij of zij verwijst naar DAT wat jij bent (het allerhoogste) en hoe je dat als mens in de wereld leeft. Een spiritueel leraar vertelt over zijn of haar directe ervaring.

Spiritueel leraar is tijdelijk.

In je zoektocht kan het voor sommige mensen noodzakelijk zijn om tijdelijk een spiritueel leraar te hebben. Hij of zij heeft een bepaalde weg afgelegd en kan inzicht geven in het verloop en eventuele valkuilen.

Satsang is het samen zijn met een spiritueel leraar.

In onze community werken we vooral met verschillende soorten lichaamswerk, omdat woorden soms verwarrend zijn. We gebruiken verbonden ademen (transformational breathing, rebirthing en triggerpoints) en embodied satsang (meditatie en gesprek). Op dit moment zijn er twee spiritueel leraren in de community en dat zijn Ferry Maidman en Tom van Huijstee.

Relatie met een spiritueel leraar.

De relatie met een spiritueel leraar heeft verschillende valkuilen. De leraar en de leerling kunnen allebei in verschillende valkuilen stappen. Het is goed om hier wat over te lezen. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven wat je misschien interesseert. Lees het hier..

Een goed spiritueel leraar maakt complexe kennis eenvoudig.

Wij hebben eenvoudige denk en handel wijzes ontwikkeld die grote vrijheid geven. Dit hebben we kunnen doen door het zelf te ondervinden en de kern uit ons zelfonderzoek te vertalen naar effectieve vormen. Tom heeft een mix samengesteld van transformational breathing, rebirthing en triggerpoints massage. Ik heb satsang gecombineerd met verbonden ademen en focusing (Eugene Gendlin). Voor beide vormen geldt dat het lichaam de deur is naar vrijheid en zelfrealisatie.

Aanmelden met contact formulier

10 + 13 =

Stel hier je vraag