Soesterberg

Wekelijkse lessen in Soesterberg

De doelgroep voor deze wekelijkse workshop Fundamenteel WelZijn zijn mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en op zoek zijn naar manieren om meer rust en balans te vinden in hun leven. Het kan gaan om mensen die al ervaring hebben met meditatie, maar ook om beginners die nog nooit eerder hebben gemediteerd.

Meditatie is een beproefde methode om de geest tot rust te brengen en innerlijke vrede te vinden. Door regelmatig te mediteren kunnen we onze gedachten en emoties leren observeren zonder erdoor meegesleept te worden. Dit helpt ons om meer afstand te nemen van onze gedachten en emoties, waardoor we meer in contact komen met onze innerlijke stilte en wijsheid.

In de spirituele workshop Soesterberg over meditatie en spiritueel werk zullen we verschillende technieken van meditatie verkennen, zoals inquiry meditatie, actieve meditatie en geleide meditaties. Ook zullen we oefeningen doen om ons bewustzijn te vergroten en onze intuïtie te ontwikkelen.

Naast meditatietechnieken zullen we ook aandacht besteden aan hoe we spiritualiteit kunnen integreren in ons dagelijks leven. We zullen bijvoorbeeld oefenen met mindfulness tijdens dagelijkse activiteiten zoals wandelen of eten. Ook zullen we kijken naar hoe we onze relaties met anderen kunnen verbeteren door compassievolle communicatie.

Een ander belangrijk onderdeel van de workshop is het werken met energieën. We zullen leren hoe we ons eigen energieveld kunnen reinigen en versterken, bijvoorbeeld door middel van ademhalingsoefeningen en visualisaties. Ook zullen we oefenen met het voelen van de energieën van anderen, bijvoorbeeld door middel van aandachtcirkels.

De workshops zullen wekelijks op dinsdagavond plaatsvinden in Soesterberg, een mooie locatie midden in de natuur. Bij mooi weer gaan we naar het bos wat enkele minuten lopen is van ons huis. We zullen samen mediteren, oefeningen doen en ervaringen uitwisselen. Er zal voldoende gelegenheid zijn voor persoonlijke begeleiding en het stellen van vragen.

De workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en op zoek is naar manieren om meer rust en balans te vinden in het leven. Of je nu al ervaring hebt met meditatie of nog nooit eerder hebt gemediteerd, je bent welkom om deel te nemen aan deze workshop.

Door deel te nemen aan deze workshop zul je leren hoe je meer innerlijke rust kunt vinden en hoe je beter kunt omgaan met stressvolle situaties. Je zult leren hoe je beter kunt luisteren naar je intuïtie en hoe je meer verbinding kunt maken met anderen. Kortom, deze workshop biedt een unieke kans om te groeien op spiritueel vlak.

Natuurlijk kan spiritualiteit soms zweverig overkomen voor mensen die hier nog niet bekend mee zijn. Daarom willen wij benadrukken dat spiritualiteit niet per se iets zweverigs hoeft te zijn, maar juist heel praktisch kan zijn als het gaat om het vinden van innerlijke rust en balans in ons dagelijks leven.

Als jij ook interesse hebt in spiritualiteit en wil leren hoe je meer rust en balans kunt vinden in het leven, dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan onze workshop in Soesterberg. Wij staan klaar om jou te begeleiden op dit mooie pad van spirituele groei.

Aanmelden met contact formulier

8 + 11 =

Stel hier je vraag