Leiderschap is langdurige committent an contact

Dit is een inspirerend interview over leiderschap. Hoe belangrijk langdurig zorgzaam contact en een gevoel van basis veiligheid is voor leiderschap. Aan het einde legt hij ook uit wat zijn visie is op de moeilijkheden van de jeugd die geboren is vanaf 1984 (deze groep wordt ook wel de millennials genoemd).

Er staan nog meer interessante video’s van hem op internet waar hij zijn visie toelicht. Hier bouwt hij zijn filosofie over het verband met het overleven in stammen en dagelijkse werk in teams op. Het werken in bedrijven wordt ervaren als overleven. Dit heeft consequenties voor leiderschap.

Het gevoel van ik hou van mijn werk ontstaat uit het contact en het gevoel van veiligheid en niet de inhoud van het werk. Kijk ook voor inspiratie op mijn website herstelgerichtluisteren.nl.

Dit is een inspirerend interview over leiderschap. Hoe belangrijk langdurig zorgzaam contact is voor leiderschap. Aan het einde legt hij ook uit wat zijn visie is op de moeilijkheden van de jeugd die geboren is vanaf 1984 (deze groep wordt ook wel de millennials genoemd).  Persoonlijk contact wordt vanzelf weer belangrijk in deze tijd van mobiele telefoons en social media.

Stel hier je vraag