Je kunt je verlichting claimen door aan te nemen dat het jezelf ervaren als KENNENDHEID verlichting IS. Wanneer dat VERWERKELIJKT is stopt het zoeken.

Je hoeft niet eerst je leven op orde te hebben of aan allerlei ideaalbeelden te voldoen om TWIJFELLOOS gerealiseerd te zijn. Wat nodig is, is dat je conceptueel helder bent wat VERLICHTING is. Vanuit die mentale helderheid is de werkelijke ervaring eenvoudig. Het is al wat je bent.

Dit betekent overigens niet dat de persoon of het persoonlijke verdwijnt. Dit is een andere kant van de onpersoonlijke realisatie van kennendheid. In deze realisatie komt er juist meer ruimte voor de persoon. Het wordt echt! Gedachtes en verlangens kunnen vrij stromen en zich verder ontwikkelen en reorganiseren.

Zwemmen leer je niet op internet. Het kan behulpzaam zijn om even mee te liften met een levend iemand die gerealiseerd is. Er zijn meerdere leraren. Kies er een die bij je past, die jou aantrekt.

Het is aan jou.

Ik gebruik focussen om jezelf als KENNENDHEID te realiseren en om meer in contact te komen met je PERSOONLIJKE ESSENTIE. Daar zit je dan in die oneindige ruimte en tijdloosheid, terwijl het dagelijkse leven en de persoon zich afspelen.

 

Stel hier je vraag