Een groep draagt meer dan je kunt bevatten

Tijd: 10.00 – 16.00
Adres: Dirk Wittehof 15 in Amsterdam
Prijs: 50 euro (kinderen gratis)
Lunch: iets meenemen en delen met elkaar

Jasper Merle en Ferry Maidman geven een bijeenkomst in Amsterdam. Er ontstaan in deze tijd nieuwe sociale structuren. Het gaat over het ervaren van innerlijke zingeving, subtiel contact maken, zelfrealisatie en elkaar ervaren als familie. We willen inspireren om samen te zijn in liefde, onderzoek en vriendschap. Vanuit vriendschap ontstaan mooie dingen.

Deze dag kun je ook gebruiken om in de werkelijke stilte tot je dagelijkse essentie te komen. Wat is belangrijk voor jou, wat leeft er in jou, wat wil er naar buiten komen?

Kinderen zijn meer dan welkom. Ze kunnen meedoen en spelen. Het is belangrijk dat kinderen zien en ervaren hoe we in contact en liefde samen kunnen zijn. Simpel en eenvoudig. De bijeenkomsten zijn bij mij thuis. Kinderen kunnen boven en veilig buitenspelen in het hofje of het park.

Zie voor referenties Jasper

De dag bestaat uit;
1.Leren Focussen. Ferry is focustrainer en kan in een anderhalf uur een paar basisprincipes aanleren die praktisch zijn in het dagelijkse leven en een verdieping geven aan je zelfonderzoek.

2.Oefeningen met contact maken (sharing en circling). Andere manieren van contact maken waar je blij van wordt.

3.Leren je inspiratie om te zetten in vorm, Jasper leert je hoe hij het moment omzet in muziek, voor jou is het misschien tekenen of schrijven.

Opgeven.

[contact-form-7 id=”7766″ title=”Contact form 1″]

Stel hier je vraag