Alles is waar. Laten we daar mee beginnen. Elke perceptie en elke overtuiging die iemand heeft of bestaat is waar. Wanneer je dit door laat dringen ontstaat er rust, compassie en vrede. Jouw perceptie en overtuigingen zijn waar en die van anderen ook. Er is geen reden voor oorlog of het verdedigen van overtuigingen. Er is geen schuring meer tussen wetenschap, religie en new age gedachtes. Alles bestaat naast elkaar.

Er is ruimte voor nieuwsgierigheid, vragen en verdieping. Ben je in staat om alle andere percepties en overtuigingen te begrijpen? Open je hart voor alles. Realiseer het allerhoogste en ga door. Stop niet.

Wanneer je ontspant in wat je bent hoeft je niet meer bezig te zijn met hoe je zou moeten leven en kun je er zijn voor anderen. Dan gaat je gebed naar het welzijn van de wereld en het universum. De dankbaarheid die ontstaat komt voort uit het besef van de nietigheid van het mens zijn. Wat een mooi iets, zo’n lichaam, denken en voelen mechanisme met al die percepties, ervaringen en belevingen. Laat alles zijn zoals het is en laat alles gaan zoals het gaat.

Beweeg door de lagen van pijn, machteloosheid en hulpeloosheid. Ze horen bij het mens zijn net als de ervaringen van ruimte, geluk, genieten en liefde.

Doorgrond jezelf en word verliefd op zelfrealisatie. Zelfrealisatie is elke seconde en er is geen definitieve vorm. Een constante in zelfrealisatie is de verwerkelijking van de gedachte dat jij bewustzijn bent en dat is nog steeds maar een deel van het geheel. Zelfs deze realisatie verdiept zich oneindig en dringt steeds helderder door in het dagelijkse leven. Er is geen enkel houvast in pure vrijheid. Voor het denken kan dat angst opleveren en voor bewustzijn is het zalig.

Hoe ver ben jij bereidt te gaan?

Stel hier je vraag