fbpx

Opleiding

voor persoonlijke groei en/of om mensen te begeleiden

Wil je zes maanden aandacht geven aan jezelf? 

Wil je de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je ontwaking en je persoonlijke groei?

Voor persoonlijke groei

Hoe is je liefde voor de materiele wereld met gepassioneerde verlangens, langdurige zorgzame relaties, genot nastreven en pijn vermijden?

Hoe is je liefde voor de spirituele wereld met de mystieke ervaring van jezelf als eenheid, leegte, ruimte en extase om niets?

Is er een sterke voorkeur voor een van beide?

Wanneer er een voorkeur is dan is er meestal een gevoel van incompleetheid of gemis.

Is er een verlangen om evenwichtig in beide werelden te zijn? Dit kun je oefenen en het resultaat is Fundamenteel Welzijn.

Om mensen te begeleiden

Wil je zelf mensen gaan begeleiden in hun persoonlijke groei?  Wil je gevoel, geluk en ontwaking gestructureerd in je begeleidingsaanbod opnemen?

Ontwaken en groei zijn twee verschillende aspecten van Zelfrealisatie

Na deze training

  • Heb jij jouw leefregels op papier staan en gepresenteerd aan de groep
  • Kun je zelfstanding partner inquiry en authenticiteitcirkels geven
  • Sta je volledig in contact met jezelf, de ander en het grotere
  • Ben je zeker over je rol(len) in de wereld en onderneem je actie
  • Is er rust in je ervaring

Het denken heeft de eigenschap om een gesloten systeem te creëren. Het denken draait dan in rondjes. Een uitweg is het lichaamsbewustzijn te betrekken.

In mijn training leer ik je twee eenvoudige en gestructureerde manieren om jezelf en anderen via het lichaam tot geluk en evenwichtige actie in de wereld te brengen. Jouw lichaam weet precies hoe jij (steeds weer) tot de juiste keuze komt.

Een leraar geeft les vanuit het kader waarin hij zelf tot realisatie is gekomen

De methode bestaat uit drie aspecten

1.Simpele theorie over de opbouw van de Persoon van Zijn en wat belangrijk is in het begeleiden van mensen
2.Ervaren en oefenen van Partner Inquiry en Authenticiteitcirkel
3.Het groepsproces

Verlichting is vol leven en heeft een eigen intelligentie.

De twee technieken die je leert maken de ZIJNskwaliteit in je leven zichtbaar en ervaarbaar. De actie die voortkomt uit ZIJN is afgestemd op het geheel en is dienend. Ik zie dit als een belangrijke toegevoegde waarde aan de maatschappij. Het gaat over zingeving, essentie, wezenlijke verandering, eenvoud van aanwezigheid en echt contact.

Er ontstaan meer momenten van bewust ZIJN in je leven.

De training duurt zolang jij wil en kan in een half jaar. Je kunt elk moment beginnen. Cursusdagen zijn vrijdagochtend en dinsdagavond. 

De training bestaat uit

1. Onbeperkt Partner Inquiry 
2. Onbeperkt Authenticiteitcirkel
3. Individueel (4 sessies)
4. Gratis deelname aan alle andere activiteiten zoals weekenden en retraites
4. Intervisie na de training zolang nodig is

 

Het is een ervaringsgerichte training waarbij je door veel te oefenen leert hoe je personen en groepen kunt begeleiden. Ik verwacht volledige commitment (aan jezelf). Ik verwacht dat je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces. Mis je meer dan drie lessen dan kun je lesstof tegen extra betaling individueel inhalen.

In het tweede deel van de training geef je minimaal een keer les aan de groep en begeleid je minimaal een persoon voor vier sessies. Lesgeven is een verdiepende manier van leren. Beide aspecten evalueren we in de groep. Lesgeven is een intensieve manier van leren

Ben je bereid om zelf te veranderen, anderen te begeleiden in hun verandering en je innerlijke aandacht te intensiveren? Meld je dan aan.

Kosten: 900 euro exclusief btw en inclusief readers. In delen betalen is geen probleem. Heb je al een training bij mij gedaan dan kun je dat bedrag wat je al betaald hebt aftrekken van bovenstaand bedrag.

Zorgverleners kunnen deze cursussen en training (grotendeels) vergoed krijgen via PLB uren of Levensloopbudget. Kijk bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de website  herstelgerichtluisteren gebruiken in de communicatie.

Aanmelden: door een intake afspraak te maken via onderstaande knop.

Aanmelden met contact formulier

5 + 13 =

Share This
Stel hier je vraag