Wat ik ook schrijf of doe, ontwaking heeft de eerste plaats in mijn leven. Ontwaking is het twijfelloos weten wat ik ben. Dat is de hoogste waarheid en mijn hoogste geluk. Het heeft niets te maken met mij als persoon. Het is de Kennendheid die vrij is van de persoon. De persoon is nooit vrij en zal nooit vrij worden. Het lichaam, denken en voelen mechanisme is onrust in zichzelf. Dat is prima, geen probleem. Zie hoe de dingen zijn en er is oneindige vrijheid.

Stop met zoeken en studeren, neem aan dat je de Kennendheid bent van je ervaring. Vind deze Kennendheid en blijf erbij, alles zal helder worden. In mijn ervaring heb je een sterke fascinatie nodig om te zien wat je werkelijk bent. Een beetje interesse is niet genoeg. En dat is prima.

Wat is het bij jou?

 

Aanmelden met contact formulier

10 + 1 =

Stel hier je vraag