Yashodra’s consultancy

Waar wacht je nog op?

Wil je ontwaken?

Wil je jouw vrijheid ervaren?
Wil je Fundamenteel Welzijn ervaren?

Soms lijkt het of alles tegenzit. Je hebt veel ruzie met je lief,  je puber wil niet meer naar school, en er is twijfel over je werk want dat past niet meer bij je. En diep van binnen is er een weten dat het leven anders ervaren kan worden. Maar hoe en klopt dat weten wel?

Zolang je je identificeert met je lichaam, het denken en het voelen, zal er altijd lijden zijn. Immer de net genoemde drie-eenheid wil altijd pijn vermijden, en genot nastreven. Maar daarin is geen; vrij zijn. In die dynamiek zit het lijden namelijk besloten. Zien dat dat zich altijd zal uitrollen en weten dat er iets is wat jij werkelijk bent dat daar vrij van is, daar werk ik mee.

En ja je kan het lijden van alle dag gebruiken om bij je essentie te komen, dat is werkelijk te ervaren. En vanuit jouw essentie is de stap naar de realisatie wat jij werkelijk bent, te nemen. Door regelmaltig in de conceptloze waarnemer te verblijven, dit intensief te beoefenen, je te herinneren, zal er meer ruimte tussen lichaam/denken/voelen en dat wat dat ziet, ontstaan. Door het ervaren van die ruimte, zal je perceptie van je identiteit ook veranderen. Een intensief proces waar ik je graag bij begeleid.

Ik gebruik de strategie en structuur van inquiry, de 6 pijlers van de authenticiteitscirkel, mijn geweldloze communicatie skills maar soms is in stilte zijn het meest passende geluid. Jouw liefde voor waarheid en/of jouw  obsessie met ontwaking zullen de drijfveer zijn om te realiseren wie of wat je werkelijk bent.

Je krijgt 90 minuten de tijd en aandacht om jezelf in te brengen. Na de sessie kan je voelen of er een vervolg nodig is. Mijn persoonlijke proces naar zelfrealisatie was een lange weg, waar inquiry een belangrijk onderdeel werd. Daarnaast luisterde ik veel satsang, nam deel aan authenticiteitscirkels en beoefende het verblijven in de conceptloze waarnemer elke dag. Dat alles bij elkaar heeft me de weg gewezen. Achteraf een prachtig en soms ook frusterend proces.

Ik kan jou laten zien en ervaren wat mijn pad is geweest. Wanneer dat voor jou resoneert, neem dan contact met mij op. Ik wandel graag met je mee.

 

Ahee!

Aanmelden met contact formulier

14 + 9 =

Stel hier je vraag