Verblijf in de Ik ben en alles wordt helder

Deze oefening is gebaseerd op oude teachings. Het is eenvoudig en wanneer je jezelf er werkelijk op toelegt heeft het positieve gevolgen voor je welzijn. Wanneer je stopt met het volgen van je mentale verhalen ontspant het lichaam en is er geen probleem. In het NU zonder verhalen is alles zoals het is.

Mooji werkt steeds meer vanuit de beschrijving hoe het is om de pure aanwezigheid (ik ben) in dit moment te ervaren. Dit is een manier om mensen direct in de ervaring te brengen. Het maakt een hoop innerlijk onderzoek overbodig. Ik zie het als het ontwikkelen van een basisvertrouwen wat het diepgaande innerlijke onderzoek ondersteund.

Laat je verleden, je toekomst, fantasie en zelfbeelden buiten. Wanneer je in zijn satsang ruimte komt is de uitnodiging om te verblijven in de IK BEN en vanuit deze toestand vragen te stellen OVER WAT JE BENT.

Jouw innerlijke leraar maakt zijn eigen lessen. Volg de dingen die je voeden en laat de dingen die voor jou niet (meer) werken voor wat ze zijn. In andere woorden; doe wat werkt en stop wat niet werkt. Er is iets in jou wat weet.

Stel hier je vraag