fbpx

Ik krijg de laatste weken een rijkdom aan informatie toegezonden over hoe we zouden kunnen leven als persoon in een wereldwijde community. De rode draad van al deze visies is; samenzweringen onthullen, als totale mensheid samen werken, ecologisch leven (minder consumeren, alles in verbinding zien) en je eigen imuunsysteem versterken. Zie mijn vorige blogs over internet en we space.

We gaan toe naar een tijd waarin geestelijke transformatie meer waarde krijgt dan spullen verzamelen, ontwaken is altijd een goed idee!

Ik merk bij mezelf op dat ik nu meer concrete inspiratie wil zien van gewone mensen. De meeste verhalen op internet, hoe goed en helder ze ook zijn, ik mis vaak een vertaling naar mij als persoon. Ik begin het steeds interessanter te vinden om te weten hoe mensen – die alle ontwaking, economische, technologische en concpiracy denken hebben geintegreerd – omgaan met alledaagse dingen zoals geld, eten, mensen, wonen, werk, vrije tijd, community building, gezondheid, etc.

Ik word bijvoorbeeld elke dag geinspireerd door mijn vriendin die een strakke structuur heeft op vegetarisch eten, geen suiker, geen alcohol, nauwelijks spullen kopen, een actieve ochtend start met ademwerk en yoga. Door samen te zijn beinvloed deze levensstijl mij elke dag op een positieve manier.

Door de wereld van de ander volledig te beluisteren verander ik

Ik vraag mij vandaag af hoe ik deze inspiratie voor mezelf en anderen kan verdiepen of vergroten. Er is nog een manier van waarin jij het voorbeeld bent voor de wereld. Het principe hier is dat je jezelf het best met jezelf kunt vergelijken.  Je bent een specialist over jezelf. Hoe deed je het tot nu toe en hoe kun je jezelf ten op zichte van dat beeld verbeteren. Daar is de selfauthoring schrijfopdracht van Jordan Person op gebaseerd.

Ik ben goed zoals ik ben en ik verbeter mijzelf elke dag

Share This
Stel hier je vraag