Over testen gesproken

Wat is de kosmos, het leven, Great Spirit, God, my higher Self of hoe ik ‘het’ ook wil noemen toch briljant. Zodra ik iets besluit te gaan doen, ergens voor te gaan, of ergens stevig voor te staan, volgt er een grote ’test’. Deze test gaat erover om te zien of ik werkelijk blijf staan voor wat ik zo net van de daken aan het schreeuwen was.

Dat is helemaal niks nieuws onder de zon in mijn leven want als jonge twintiger kreeg ik hem al mooi voor de kiezen in mijn eerste serieuze liefdesrelatie. Het ging erover dat ik als puber verschillende keren beweerd had nooit bij een man te blijven als die zonder mijn consent lichamelijk intiem zou zijn met een andere vrouw. De realiteit bleek heel anders te voelen. Ik bleef bij hem, wilde hem niet kwijt. Wel voelde ik iets van ongemak en schaamte. I had not walked my talk. Daarna is het nog verschillende keren gebeurd dat ik erg stellig was in woord maar totaal niet in daad. De laatste keer was een tijdje voordat ik de aanleiding van mijn 3e scheiding ontmoette.

Ik zat met mijn zusje op een terras en sprak mijn eigen mening uit dat ik niet kon begrijpen dat ouders nog scheiden terwijl ze ook een constructie kunnen bedenken waarin ze samen kunnen blijven voor de kinderen. Een maand later ontmoette ik Ferry en nog een maand later sprak ik uit weg te willen bij de vader van mijn derde kind. Ongemakkelijk voelde het toen ik het mijn zusje besloot te vertellen.

Eindelijk viel het kwartje nadat ik voor het eerst van de daken begon te schreeuwen.

Wanneer ik iets heel duidelijk voel in mijn lichaam, denken en/of voelen, en dat ga verkondigen in mijn omgeving dan zal ik daarover getest worden. Dit gebeurt omdat iets er zeker van wil zijn of de stelligheid terecht is. Bovenal wil dat iets dat ik ga staan en blijf staan.

Zo’n 3 weken geleden, onderging ik het weer. Het volgende gebeurde: Ik voel in al mijn vezels dat ik niet meer meedoe met de verplichting om mij te laten pcr-/antigenen-/zelftesten om ergens bij te mogen zijn of binnen te mogen komen. Voor mij is dat helder. Gelukkig bestaat de vrije keuze nog steeds, dus kies ik ervoor er niet meer aan mee te doen. Natuurlijk had ik kunnen weten dat ik nu een kosmische test zou krijgen, en die kreeg ik 2 dagen later.

Om bij mijn kerngezin te kunnen zijn, moet ik me eerst laten testen telkens weer, was de nieuwste maatregel bedacht door mijn zussen en moeder. Heel duidelijk voelde ik dat ik mocht gaan staan, als dit is wat ik nog steeds wil uitdragen. Inderdaad ik sta er nog steeds hetzelfde in.

Het is niet moeilijk om te bedenken dat hier heel wat emotionele gesprekken, onbegrip, ongemak en verdriet mee gepaard is gegaan. Maar en dat is best bijzonder, er is geen twijfel in mij. Gelukkig kon ik wel een alternatief aanbieden om mijn familie te blijven ontmoeten, namelijk tijdens een wandeling in de natuur op een voor hun veilige afstand van elkaar. Mijn verlangen is dat dat er binnenkort van gaat komen.

Deze tijd waarin we nu bewegen naar een nieuwe wereld, een hogere frequentie een ander bewustzijn, duwt mij in snelle vaart een nieuwe richting op, één die mijn ziel goed kent. Daar hoort bij dat ik stevig sta en moedig ben. Soms voel ik me even alleen en onbegrepen in mijn beslissingen. Maar zodra ik goed om me heen kijk, blijk ik geenzins alleen te zijn. Vele gelijkgestemden bewandelen hetzelfde pad en hebben vergelijkbare moedige besluiten te nemen.

In de authenticiteitscirkels die ik organiseer, kan je gelijkgestemden ontmoeten. We nemen de ruimte en geven het elkaar om dit in contact te onderzoeken en doorvoelen.

We are in this together

Ahee!

Ps. Een uurtje nadat ik dit blog geschreven had, belde mijn moeder mij op. Ze vertelde dat ze mij graag te wil ontmoeten en nodigt me uit bij haar thuis te komen en dan wel wat afstand te houden. Mijn moeder leest mijn blog niet, ze kent deze site niet. Er was veel blijdschap in mij toen ik haar uitnodiging hoorde. Ik ben wederom verbaasd over hoe snel de dingen ‘shiften’ in deze nieuwe frequentie. Omdat ik blijf staan, beweegt het leven mee en dat gaat eigenlijk heel soepel. Ik was bereid om werkelijk te blijven staan wat daarvoor terug zou komen. Zie hier hoe het loopt. Ik blijf me verbazen. Ahee!

Stel hier je vraag