fbpx
Mijn ervaring is dat een volledige verlichting bestaat uit de kennis en ervaring van bewustzijnsstaten en psychologische groeifases. Daarnaast is het erkennen van een binnenwereld en een buitenwereld noodzakelijk om alle inzichten praktisch te maken in het dagelijkse leven.

Dat wat jij bent is een voortdurende interactie van de binnenwereld en de buitenwereld.

Ik ben tot een aantal (praktische) conclusies gekomen om meer waarheid, goedheid en schoonheid te ervaren en vooral te leven met anderen. Naast het innerlijk transformeren van lijden en ontwaking (Focussen naar Essentie) is contact met anderen en de psychologische groei die daarin plaatsvindt (AuthenticiteitCirkel) een belangrijke ingrediƫnt in mijn teaching.

Mijn teaching is een onderdeel van jouw zoektocht. Er zit namelijk een enorme toegevoegde waarde in het combineren van verschillende disciplines. Niemand weet precies hoe staten en groei zichzelf ontwikkelen. Het lijkt er wel op dat het gebeurt door verschillende invalshoeken te combineren.

Wanneer ik naar mijn eigen ontwikkeling kijk heb ik van alles gecombineerd; satsang, mentale studie, veel lichaamswerk, gebruik van medicinale planten, dans, zweethutten, focussen, enneagram, circling, met teams iets neerzetten in de wereld, opvoeden van kinderen, nature quest, relatiewerk, psychoanalyse, etc. Ik heb daarin altijd mijn gevoel gevolgd.

Mijn diepste inzicht en ontvouwing op het gebied van het verspreiden van ontwaking en groei is dat alle wijsheid in de groep is. Wanneer iedereen zijn of haar kennis inbrengt ontstaat er een integrale wijsheid die ons allemaal verder brengt. De groep met al haar verschillendheid zie ik als de nieuwe verlosser, de nieuwe dimensie of de nieuwe religie. Vanuit deze visie heb ik oefeningen gemaakt die deze groepsintelligentie en verbinding praktisch zichtbaar maakt.

Share This
Stel hier je vraag