fbpx

Hier op Ibiza word ik keer op keer teruggeduwd naar het nu. Een plan maken en er gestresst voor zorgen dat het nu ook uitkomt, heeft weinig zin. Immers de dingen gaan zoals ze gaan. Daarom is het voor mij het makkelijkste om me mee te laten nemen door de energie van het nu. En dat blijkt dan steeds precies te kloppen.

En ja ik mag plannen maken, dat voelt ook goed. Maximaal 2 dingen die ik vandaag gedaan wil hebben, wil afronden. En dan laat ik het hoe en wanneer los. Ik beweeg mee met wat zich aandient en wanneer er een mogelijkheid ontstaat, neem ik die moeiteloos. Het voelt heerlijk zo vrij door de dag te bewegen.

Elke dag weer bevind ik mij als het ware in een ijssalon met 100 verschillende smaken en ik mag kiezen wat ik wil proeven. Want er zijn mensen die me uitnodigen met hun mee te gaan naar weer een ontmoeitng, weer een belevenis en een ervaring. Als je me goed kent, weet je dat ik gevoelig ben voor uitnodigingen. Mee kunnen doen, erbij horen, mogen bijdragen, onderdeel uitmaken van, allemaal behoeftes die vervuld worden hier op de Healing Mountain.

Vanochtend lagen Ferry en ik op het yogadek te ademen toen Tom verscheen, op het juiste moment. Hij drukte op vaste pijnlijke punten en liet me dieper ademen. Ik mocht ruimte voelen, gillen, huilen, schreeuwen, lachen en loslaten op de uitademing tot er alleen maar zachtheid overbleef.

‘Hoe voel je je nu hier?’, vroeg Ferry me en ik voelde diepe dankbaarheid voor wat er is.

Ahee!

Zoek je een spirituele vakantie in Ibiza of ben je hier op vakantie en wil je iets doen rondom spiritualiteit? neem contact op, wij wonen bij Cala Vicente.

 

Aanmelden met contact formulier

1 + 14 =

Share This
Stel hier je vraag