Amsterdam, 28 mei 2020

Lieve mensen,

In Augustus is er een gathering vanuit Fundamenteel Welzijn in Ibiza en een kennismakingsweekend in Dreumel om te oriƫnteren of de cursussen in september iets voor je zijn.

Verder zullen er de komende maanden meer vrienden op de website komen die de Partner Inquiry (focusing) en de Authenticiteitcirkel (circling) op hun eigen manier in de wereld zetten. Ik zie Fundamenteel Welzijn steeds meer als een community worden waarin we samen leven en thema’s onderzoeken die in het moment opkomen.

Fundamenteel Welzijn is mentaal niet te (be)grijpen. Ik heb een aantal principes beschreven die ik steeds maar weer in al mijn zelfonderzoek, ontwaking en groepswerk terug zie komen. Deze principes bewaken we met zijn allen, waardoor er een open en veilige sfeer ontstaat.

De principes zijn; vijf pijlers, zeven stadia en de tien partner inquiry stappen.

Het mens zijn is vanuit mijn ervaring altijd in proces. Het totaal flexibel zijn en in beweging blijven tussen het ik ben niets en ik ben alles hoort daarbij.

Ik hoop je binnenkort ergens te ontmoeten.

Hartegroet,

Ferry.

Stel hier je vraag