Op deze wijze inspireert Yashodra anderen

Ik vind het bijzonder hoe je met mensen om gaat
Dat je elke situatie met rust aan pakt
Daar leer ik veel van (Luna mijn 2e zoon)

I feel inspired by what I interpret as your commitment to living in alignment with your values. And the continual self-reflection I imagine  that asks of you.i am inspired by the questions you ask in conversations and the listening skills you have. I would call this curiosity and empathy. (Cordelia hartsvriendin)

– Met hoe je anderen met woorden (bv in een bepaalde vorm) even speciale aandacht geeft. En zo bepaalde momenten markeert, echt even stil staat of aandacht geeft. Dat vind ik zo mooi en belangrijk. Ik heb het op mijn trouwdag mogen ervaren. Het heeft me zo goed gedaan. Ik voelde me zo geliefd, gelukkig en dankbaar.
– jouw drive om te blijven groeien en ontwikkelen.
– De goede zorg voor jouw lichaam.
– Mediteren
– Dappere stappen durven zetten in het onbekende.
– Ordenen en plannen gedurende de dag /week /tijd en je discipline daarbij
(Amber mijn zus)

Ik vind dat je (jullie) enorm veel lef hebben om het leven aan te gaan in de ruimste zin van het woord. Niets wordt ooit weggestopt of onbesproken gelaten. Fearless, en dat inspireert!
(Jeffrey nam deel aan aandachtcirkel)

Jij inspireert mij als mens : altijd een rustige en vriendelijke begroeting. Open om iemand echt te ontmoeten. Je stelt jezelf kwetsbaar op en alle blokkades die op je pad komen ga je onderzoeken om vrijer te kunnen leven. Out of the box denken hoort daar ook bij. Je bent een goed voorbeeld om te volgen…
(Astrid oud collega en deelmeester aan aandachtcirkel)

Jij inspireert mij met:
– je vermogen om actief te luisteren
– je vermogen om zaken samen te vatten
– De toon van spreken
– De wijze waarop jij jezelf open durft te stellen voor de buitenwereld
– De wijze waarop je durft te reflecteren op je eigen handelen
(Angel mijn oudste zoon)

Je inspireert me met jouw directheid. Dat is het woord wat als eerste opkomt. Het direct kunnen uiten van jouw innerlijke wereld, zonder het eerst op te poetsen of mooier te maken dan het is. Dat maakt dat ik je vertrouw, je echt aanvoelt.
En als tweede inspireer je mij als moeder. Voor mij is het belangrijk om aan E. mee te geven dat ze altijd haar Hartenwens mag volgen, en zich daar nooit in hoeft te laten beperken. Hoe je dat het beste meegeeft is volgens mij door zelf het goede voorbeeld te geven. Jij bent een grote inspiratie daarin. Het volgen van je dromen. Dat vind ik mooi en inspirerend.
(Anke nam deel aan authenticiteitscirkels)

Als je scherpe vragen stelt, als je mensen bij elkaar brengt om met elkaar te verbinden, en als je stout en speels bent
(Tommy goede vriend)

Jouw bereidheid om bij te willen leren, te blijven leren. Te blijven onderzoeken,  te blijven toetsen; klopt het? Is het waar? Zijn er vragen die je kan stellen? Ksn ik het nog verder uitpluizen? Heb ik het helemaal helder voor ogen, zoals het mij voorgeschoteld wordt? Echt opzoek blijven gaan naar: Weet ik alles? Wat er te weten is en wat ik nodig heb om weer een volgend stapje te kunnen maken binnen een gesprek of binnen een proces waar wat stappen genomen moeten worden. Ik vind dat je het heel mooi klein kan maken, de juiste vragen kan stellen, samen kan vatten,  en dat dan met heel veel zachtheid kan inbrengen, veel begrip, ja dat je bereid bent mensen te begrijpen. Dat je je best doet begrip te krijgen voor je eigen thema rondom jaloezie en de groei die je daarin hebt meegemaakt.
(David goede vriend en veelvuldig deelnemer aan vele cirkels)

Stel hier je vraag