Het probleem; ik ben niet goed genoeg dus pas ik me maar aan en als ik dat doe dan is het ook niet goed.

De oplossingsrichting; leven vanuit mijn eigen punt.

Vraag; wat maakt mij blij op dit moment?

Hete woestijnvlaktes met een uitverkochte ijskraam. Humor. Bomen, ik hou van de geur van bomen. Het geluid van krekels en het gevoel van hitte op mijn huid. Sevilla, Andalusië, La Palma, Sri Lanka. Groene vlaktes en rijstvelden. Betrokken zijn bij een of meerdere gemeenschappen. Ik hou van werken. Werken is energie verplaatsen en mensen leren kennen. Het is fijn om samen iets voor elkaar te krijgen. Mooie zachte expressieve blauwe ogen. Opnieuw kiezen voor commitment. Een relatie is hechting, ruzie krijgen,  seks, plezier maken terwijl je nog leeft, elke dag iets samen outside the box doen.

Dit is gezien vanuit de identificatie en/of het perspectief van het lichaam.

 

 

Stel hier je vraag