Voor mij betekent het leven in het goddelijke steeds weer het beste in mezelf en anderen naar boven halen. Dit betekent het eren en verbeteren van mijn werk; beter organiseren en relaties onderhouden. Het betekent steeds weer kijken naar innerlijke patronen die liefde en de stroom van het leven in de weg zitten. Leven in het goddelijke is niet alleen makkelijk. Het is ook werken wanneer ik geen zin heb of acties ondernemen waarbij ik angst voel.

Het enige referentiepunt is steeds weer afstemmen op het hoogste en de innerlijke leiding. Ieders leven heeft een specifiek pad wat gevolgd dient te worden. In het helder krijgen en leven van je bestemming in dit leven ontstaat vrijheid. Niet alleen in het verblijven in het Absolute. Dat is de helft van het verhaal.

Wanneer je dicht bij het gevoel blijft en luistert vanuit een niet weten zal de richting steeds weer aan je bekend gemaakt worden. Verwarring en twijfel horen daarbij, totdat het weer helder en eenduidig is. Luister met een vriendelijke en open houding naar alles wat je waarneemt. Dat is je ziel. Jij bent de waarnemer en alles wat waargenomen wordt. Laat jezelf bewegen door al die sensaties, gevoelens en gedachten.

Waarheid is aan te voelen als een krachtig gevoel in het lichaam, een helder weten wat een vorm van genot geeft. Angst kan soms in de weg staan. Angst komt voort uit oude patronen, pijnvermijding, te veel impulsen en de bescherming van het leven. Dring door tot de kern van de angst in het moment en kijk per keer of het je helpt naar een beter leven of niet. Ik kan zoveel schrijven, maar jij weet wat goed is voor jou en de mensen om je heen.

Het leven is echt!

Stel hier je vraag