Dinsdagavonden 3-31 augustus.

Dirk Wittehof 15
19.30 – 21.30

Onthechting komt voort uit het zien wat je bent

Embodied Satsang gaat over het leren en oefenen van hoe je zelfonderzoek in het moment kan doen. Tijdens Embodied Satsang spreken we vanuit de ervaring en niet zo zeer over de ervaring. Vragen stellen vanuit de directe ervaring is een directe confrontatie met je waarnemingspatronen en de meest efficiente weg naar ontwaking. Wat overblijft is pure helderheid zonder vragen en verhaal. 

Jouw identificatie met het lichaam, denken en voelen kun je zien als een te strak aangedraaide schroef. De schroef mag iets losser, dan zal het inzicht dat jij het Absolute bent vanzelf ontstaan. Deze avonden hebben als functie om continuiteit te brengen in jouw inquiry en ervaring van heelheid. 

Jij bent al heel, dat is NU te ervaren en je kunt er geen sluitend verhaal over maken. omdat het denken te beperkt is

Wanneer je een sterk verlangen hebt om te ontwaken en de identificatie met het lichaam, denken en voelen te doorgronden nodig ik je uit om te komen en/of contact met me op te nemen. Ook wanneer er geen bijeenkomsten zijn gepland kun je me benaderen. Het is geheel aan jou!

Verlies geen tijd en volg je hoogste impuls

Een lichamelijke manier van werken is in mijn ervaring erg efficient in tegenstelling tot eindeloze gesprekken over bewustzijn, zelfrealisatie en ontwaking.

Lezen

Quantum light breathe (1,5 uur)

De quantum light breathe is een geleide adem meditatie die je in contact brengt met je onderbewuste. Meer ontspanning, levendigheid en energie als bijeffecten.

Aanmelden met contact formulier

12 + 4 =

Stel hier je vraag