Contact is zingeving

Alle wijsheid en instructies op het gebied van geluk en zelfrealisatie liggen besloten in de vaardigheid focussen. Werkelijk elke (spirituele) aanwijzing, vingerwijzing en beoefening kan ik vertalen naar de vaardigheid focussen. Dat maakt alles eenvoudig.

Na de ontdekking dat mensen binnen twintig minuten via het lichaam bij non duale essenties kunnen komen ben ik ook tot de ontdekking gekomen dat wezenlijk contact een onderbelicht onderdeel van focussen is. Omdat je focussen met anderen leert zit contact er in gebouwd. Met wat aanpassingen kan ik dit duidelijk overbrengen.

Ik ben gaan experimenteren met het focussen in contact. De openbaringen stoppen niet. Contact leidt naar veiligheid, lichamelijke ontspanning en non dualiteit.

Wanneer je nieuwsgierig bent naar hoe je wezenlijk contact kunt maken met jezelf en anderen raad ik je aan eens langs te komen op een van mijn activiteiten.

Jij als ondefinieerbaar helder bewustzijn kijkt door het lichaam, denken en voelen naar de wereld en verlangt naar langdurig zorgzame relaties. Dit is de compleetheid van het menselijk leven. Niet alleen jezelf realiseren als kennendheid, maar ook jezelf realiseren als vrij persoon (lichaam, denken en voelen).

Stel hier je vraag