Het NU is een multidimensionele ervaring. In dit moment kun je jezelf bijvoorbeeld ervaren als het Absolute, non duale Essentie en als Persoon in de wereld. Dat waar je mee geidentificeerd raakt, word je.

Je kunt jezelf ook ervaren als niets en als alles

Wanneer er geen hechting aan een voorkeur meer is, is er een totale flexibiliteit van ervaren. Bovenstaande plaatje geeft een weergave van de deur naar deze multidimensionele ervaring. Elk moment is er een ervaring van het levendige (Ik ben), een verhaal, een emotionele sfeer, een symbool en een lijflijk gevoel. Wanneer je daar doorheen zakt is er de diepte van het Absolute.

Tijdens de Felt Sense Meditatie en de Authenticiteitcirkel cirkelen we rond in dit moment van NU. Alles wordt ervaren en benoemd. Voor het denken is de ervaring van NU niet te bevatten. Dat wat jij bent ligt voorbij de ervaring en die Zelfrealsiatie is het ultieme geluk. Dat heeft niets met een goed gevoel te maken. Het is alles ervaren.

Het levendige ut is de deur en de telescoop waardoor jij en de wereld elk moment geboren worden vanuit het onkenbare Absolute

Door voortdurend uit de weg te gaan is het leven een oneindige stroom ervaren, totdat de fysieke dood een feit is. Dan stopt het ervaren en ben jij nog steeds het Absolute, wat je NU al bent. Realiseer jezelf als DAT en alles is helder.

Stel hier je vraag