bhagavanDivine authenticiteit.
Hoe ontstaat werkelijke authenticiteit? Door af te stemmen op jouw persoonlijke relatie met de Divine ontstaan er originele gedachtes, gevoelens en handelingen. Alles wat in je lichaam is besloten krijgt een spontane en originele uitwerking wanneer je in contact bent met het Goddelijke. Dit is een werkelijke en directe ervaring en voor iedereen toegankelijk. Door te vertragen en voorbij de zichzelf automatisch herhalende geest te gaan ben je in enkele minuten in je natuurlijke goddelijke stroom. Hoe sterker je jouw verbinding maakt met deze stroom, des te groter het effect in je leven.

De vraag is; wat heeft je interesse?

Er zijn vele manieren om je contact met het goddelijke te versterken; naar de kerk gaan, bidden, lezen, reizen, trauma, mediteren, satsang, hardlopen, etc. Een manier die ik gisteren heb ervaren is het ritueel van de Sacred Chambers. Deze is ontwikkeld door de oneness university van Bhagavan en Amma. Dit is een ritueel waarbij je door drie fysieke kamers wordt geleidt met praktische opdrachten. De opdrachten zijn gericht om je persoonlijke blokkades te onderzoeken en je eigen grootsheid te ervaren. Wanneer je je openstelt voor het goddelijke, puur bewustzijn, zuiver licht of hoe jij het ook noemt word je een kanaal van liefde en goddelijkheid. Je kunt jezelf ervaren als God. Dit is een simpele directe ervaring. In mijn ervaring met de Sacred Chambers is dat het deze ervaring uitnodigt.

Ik had verschillende fysieke en mentale ervaringen die niet echt te verklaren zijn. Nu een dag verder zit ik in een proces wat ik al wel kende, maar veel meer helderheid en fysieke kracht heeft dan hiervoor.

Je kunt de Sacred Chambers op donatiebasis doen op meerdere plekken in Nederland. De mensen die het geven zijn opgeleid in India. Ik vind het een aanrader. Welke filosofie of leer je ook volgt het past bij je persoonlijke ideeën, symbolen en ervaringen. Het versterkt jouw persoonlijke relatie met het goddelijke via jouw symboliek.

Mijn ervaring was in Bussum bij Sijtje Janssen. Er waren zeven mensen en het hele ritueel duurde drie uur. Elke leider van de Sacred Chambers heeft een andere sfeer en elke sessie een andere uitwerking. Het is dus moeilijk precies aan te geven hoe en wat werkt. Ik zou zeggen doe elke dag iets outside the box en ga ook eens de Sacred Chambers ervaren. Meer informatie op de website van de oneness nederland.

Stel hier je vraag