Alle texten en filmpjes op deze site zijn voorbeelden van mogelijkheden om jezelf te delen met de wereld. Iedereen ziet en benadrukt een klein aspect van het leven. Jouw aandeel mag niet ontbreken! Het gaat niet om gelijk hebben of waarheid. Het gaat om jezelf delen. Er zijn.

Wat is jouw interesse?

Het maakt niet uit waar je bent in je ontwikkeling. Het maakt niet uit of je angstig, zelfverzekerd of oninteressant bent. Deel jezelf met anderen om het simpele feit ‘dat je er bent’. Het delen zelf geeft mij vreugde en wat anderen er aan hebben of meedoen is niet aan mij. Al die teksten, emoties, inspiratie, handelingen en ideeën, ze komen als verassing aan mijn deur kloppen. Ik laat ze allemaal binnen. Mijn fascinatie is zelfrealisatie en psychologie. Wat is jouw specialisatie? Dat ligt altijd dichtbij, want het is dat waar je het meest mee bezig bent.

Naast het onderzoeken van mijn interesse stuntel ik wat af in mijn leven. Dat geeft mij een enorme vrijheid. Ik hoef het niet allemaal te weten. Misschien ziet het er hier en daar wat serieus uit, maar ik kan je verzekeren dat ik heel serieus ben. En dit is geen verkeerde zinsopbouw.

Ik hou van jou zoals je bent, omdat ik van mezelf hou zoals ik ben.

Het leven is echt!

ook de illusie…

Stel hier je vraag