Ik ben kennendheid en ik wil weten

Jij bent eindeloos, dus inquiry is eindeloos. Van lijden, aanwezigheid, het wakker worden van bewustzijn, het ervaren van essenties, jezelf ervaren als bewustzijn, de realisatie van het Absolute, de onvermijdbare spirituele onverschilligheid, het gewone zien in het allerhoogste, het in de wereld brengen van innerlijke vrijheid in actie, de liefde voor het fysieke leven met verlangens en sexualiteit, het integreren van het indivduele….

Non dualiteit is alles tegelijk.

Het houdt niet op. De waarheid is wat er is op dit moment in jouw leven gebeurt. Dit moment is altijd de ingang naar de ultieme realisatie. Inquiry komt voort uit een nieuwsgierige en een open houding. Uit een werkelijk niet weten. Een voorbijgaan aan jouw hoogste perspectief. Er is geen grond, doel of eindpunt. Er is nu.

Het samen doen van inquiry is van grote waarde en invloed op wat je ervaart als individu. We zijn verbonden. Leraren zijn naast het delen van hun innerlijke kennis een leerling van hun studenten en het onderzoek. Groepen ontwikkelen zich op een eigen wijze. Zo is het ook voor verschillende spirituele gemeenschappen.

Sta open voor elk perspectief, elke pijn, elk persoon, elke leraar, elke groep. De ultieme realisatie heeft geen einde. Jij hebt geen einde.

Stel hier je vraag