fbpx

 Wat nu alshet universumen de mensheid zich in perfectie ontvouwen? Dan vernietigt de mens eerst een stukje natuur en daarna de natuur de mens.De natuur of het geheel is natuurlijkaltijd machtiger dan de mens.De mens vecht tegen zichzelf en de natuur en dat is het. Wie weet of het eindigt of doorgaat? Misschien is een goede vraag; wat is nu de juiste impuls om te volgen als mens? Waar zitten wij in onze ontwikkeling?

Wij winnen natuurlijk nooit van een virus of een komeet die in slaat, we mogen blij zijn met dit Corona virus en dat alle brokstukken ons missen

Leven alsof er geen tijd meer is lijktmenog steeds een goede suggestie. Wat doeje dan met je geliefden en de natuur? Volop genieten vande relaties en misschien ook van je materie.Het is allemaal tijdelijk, hoe dan ook. Voel en volg je intstincten en intuitie. Dat is de parel van essentie, je authenticiteit. Volgje innerlijk leiderschap, geef je er aan over. Wat komt er dan in je op? Wat is je verhaal?

Ga eens voorbij de kinderlijke ethiek van geluk en liefde. Waar kom je dan terecht? In de rauwe echtheid van het bestaan? Een bewustzijn van de dood en tegelijk het voluit leven alsof het niet bestaat. Dat is volgens mij de mensheid.

Wat als ik mijn hechting aan geliefden, mijn kinderen en leven loslaat? Wat zijn dan de mogelijkheden? Vrijheid ligt voorbij het gevoel van schuld en schaamte.

Wat is mijn werkelijke authentieke zelf, de parel van essentie?

 

Share This
Stel hier je vraag