De nieuwe dimensie is een tevreden staat van zijn zonder overmatig lijden, zwoegen en afweer. De tijden veranderen. We weten nu hoe we kunnen omgaan met lijden en stress. We weten ook hoe je een ervaring van pure essentie kunt bereiken via het lichaam. De nieuwe dimensie is niet zweverig. Het is simpel en gewoon.

De nieuwe dimensie is overal voor handen. Ik begrijp dat wanneer je honger hebt of in oorlogsgebied leeft dit niet je prioriteit is. Toch is het voor handen. De bevrijding ging vroeger vooral door lijden, afzien en zware beproevingen. Dat is niet meer nodig. Er zijn nu verfijndere technieken. En er zijn al zo veel mensen voorgegaan, het wordt steeds makkelijker.

In elk kind zit dat archetypische beeld dat er een hemel is. Hoe slecht een ouder ook is, er blijft verbinding. Deze drive naar geluk en verbinding is zo sterk dat bijna ieder mens doorgaat. Wat is jou reden om door te gaan met leven?

In mijn ervaring heeft het ontdekken van geluk zich vertaald in een focusreeks van tien stappen die deze nieuwe dimensie subtiel en eenvoudig aangeeft. En zo zijn er nog tientallen vormen in deze periode die werken. Het is simpel. Sta je er voor open?

We komen van een eeuwenlange periode van hard werken, vaste rollen en concepten. Dat zit schijnbaar ook nog in ons. Materieel succes nastreven en pijn vermijden zijn oude structuren. We bewegen meer en meer naar eenvoud, vrijheid en vreugde. Je hoeft in deze tijd niet langdurig te zwoegen, te trekken, te lijden. Er zijn eenvoudige oplossingen. De vraag is alleen; sta je er open voor?

Een topervaring is een ervaring waarin je jezelf compleet voelt. Die topervaringen zijn er elke dag. Kijk maar eens terug naar de laatste 48 uur. Er zijn zoveel van die fijne momenten. Daar zit de verlichting, de zelfrealisatie. Niet in grote ideaalbeelden, transformaties, bijdrage aan de wereld, en al die dingen.  Het is klein en dichtbij. Intiem in contact.

Stel hier je vraag