Leven via de Felts sense brengt authenticiteit en echtheid

Alles wat je ervaart en creëert verloopt via de felt sense in het lichaam. De felt sense is bereikbaar door de aandacht te richten op lichamelijke sensaties aan de voorkant van je lichaam tussen je bekken en je keel. Het lichaam leeft en is voortdurend in contact met de wereld. In dit directe contact ontstaat steeds weer betekenis. De felt sense is duaal en non duaal. Door de felt sense te kennen en te ervaren beweeg je moeiteloos door de verschillende bewustzijnsstaten.

Dit is nog steeds voor de meeste mensen onbekend terrein. Het maakt niet uit of het stilte, verlichting, denken, voelen of de aantrekking van succes is. Het begint bij de felt sense en het eindigt bij de felt sense. Daarom is het zo belangrijk om in direct contact te staan met het lichamelijke op een focussende manier. Dit is te leren.

Mijn ervaring en weten is dat elk leerproces versnelt wordt door op een focussende manier aanwezig te zijn. Of het nu sportbeoefening, filosofie, een bedrijf opzetten of meditatie is. Alles wat je doet kan alleen in contact met het lichaam. Door dit contact te verdiepen door subtiele gewaarwording wordt alles beter. Het belangrijkste is natuurlijk dat de ervaring van geluk groter wordt en dat de lading uit het lijden verdwijnt. Daarnaast heeft de felt sense altijd richting en essentie. De felt sense is je innerlijke leraar.

Het is een eenvoudig aan te leren wonder.

Ik begeleid mensen via de felt sense naar Zelfrealisatie, naar beter contact met anderen, naar de open ruimte in het dagelijkse leven en lichamelijke heling.

Stel hier je vraag