Ont-dek het Absolute. De enige verwarring die er bestaat is de identificatie met het lichaam, denken en voelen. Door een eenvoudige aanpassing van de techniek Focussen geef ik je een vaardigheid om dit te zien en te ervaren.

Wanneer: start vrijdagochtend 6 mei 9.30
Waar: Amsterdam
Duur: 10 weken (om de week les en andere weken oefenen met cursisten)
Groep: maximaal 6 personen
Kosten: 200 euro
Resultaat: na deze cursus besef je de diepgang van de techniek en heb je zicht op je eigen stijl
Opgeven: ferrymaidman@gmail.com

Je kunt aan deze cursus meedoen wanneer je de focus techniek beheerst. De cursus is met name geschikt voor mensen die hun begeleiding aan anderen willen verdiepen. Er is speciale aandacht om via de focustechniek bij essenties te komen zoals; leegte, liefde, helderheid, kracht, koninklijkheid, aanwezigheid en andere. Vanuit deze essenties kunnen we via bewustzijn het Absolute ont-dekken.

We staan gaandeweg bij allerlei vragen stil; Hoe ontstaat de felt sense? Hoe ontstaat betekenis vanuit de felt sense? Wat ligt er voor de felt sense? We gaan de rol als luisteraar verdiepen en een eigen stijl ontwikkelen die past bij jouw kennis en ervaring. Wanneer gebruik je een sturende vraag en wanneer juist niet? Hoe ga je om met afwijzing van de focusser? Hoe kun je ervaren of je afgestemd bent? Hoe ontwikkel je en gebruik je je intuitie? Hoe integreer je andere technieken zoals; Big mind, Somatic Experiencing, Advaita Vedanta, mindfullness, yoga, mediumschap, schrijven, etc? Hoe krijgt de relatie vorm tussen een client-therapeut of leraar-leerling? Hoe groeit iemand? Hoe leer jij?

Word je al duizelig?

Deze cursus is tegelijk een vorm van intervisie en supervisie; Waar loop je tegen aan bij het begeleiden van mensen? Waar loop je vast en welke rol kan de focustechniek hierbij helpen? Hoe betrek je jouw eigen ontvouwing in het proces van begeleiden?

Ik nodig iedereen uit om een onderdeel met de groep te doen. Je krijgt feedback van de groep indien je dat wenst.

We doen ook een groepsfocussessie waarin je ervaart hoe het is om vanuit de focusstaat te leven en te groeien in een groep. Hoe gebruik je het groepsbewustzijn voor je eigen groei.

Meer over focussen en inquiry..

Stel hier je vraag