Wat mij het meest raakt tijdens de maatregelen is dat ik me bekneld voel. Die beknelling maakt me regelmatig woedend. Ik ervaar steeds meer een grens bij, wat ik zie als, de manipulatie en het opdringen van een vaccin en conformerend gedrag. Het botst tegen mijn gevoel van autonomie.

Mijn mening is dat het gevaar van het virus niet in verhouding staat met de maatregelen en ik heb een groot vertrouwen in mijn afweersysteem. Ik ben in het midden van de storm op mijn werk nooit ziek geworden en tot de dag van vandaag is dat zo gebleven. Het vertrouwen in mijn natuurlijke afweersysteem is alleen maar sterker geworden. Ik ga geen risico nemen met het nemen van een vaccin. Het zou voor mij een extra variabele zijn, waarvan ik de uitkomst niet volledig vertrouw. Mijn huid is de absolute grens voor fysieke inmenging van buiten af.

Ik bepaal zelf wat ik tot mij neem en wat niet

Naastenliefde is voor mij dat anderen dat ook mogen bepalen. Ik weet dat wanneer iedereen zijn of haar hoogste impuls volgt de wereld en alle dimensies zich perfect ontvouwen. Ik laat iedereen in zijn of haar proces en ik bepaal zelf wat goed is voor mij. Tijdens mijn verblijf op Ibiza heb ik lange emotionele gesprekken met allerlei mensen; gevaccineerde en ongevaccineerden, conspiracy denkers en hoge trilling denkers, goed gelovigen in de heersende machten en slecht gelovigen in de heersende machten. Er komt geen eenduidige oplossing of een geniale bemiddeling tot stand. Wel heeft iedereen dezelfde zorg en dat is overleven/gezondheid.

Mijn conclusie is dat iedereen zijn hoogste waarheid kan leven en dat het prima samen gaat

In de community leven we zonder problemen met elkaar. Er hoeft geen manipulatie of druk uitgeoefend te worden. Wat ik nodig heb is geen controle, maar goede informatie. Iedereen kan zelf nadenken. Ik heb mij ingeleefd in verschillende perspectieven en er zit bij mij vooralsnog geen beweging in naar iets anders dan wat ik al de hele tijd voel en vind. In het onderzoeken van cijfermateriaal en meningen laat ik mij door mijn gevoel en denken leiden en daar voel ik me stevig in. Ik maak mijn eigen selectie en laat me niet gek maken door een bepaalde kant.

Mijn grens ligt bij het opdringen van een perspectief. Het delen van perspectieven is prima en dat is voor mij iets anders dan iemand willen overtuigen. Overtuigen is iets overhellen en uit je centrum gaan. Mijn grens wil ik met kracht bewaken. Het gaat over het bewaken van mijn autonomie en eigenheid. Tot nu toe kan ik de manipulatie van de overheid en andere organisaties nog dragen, maar er komt misschien een moment dat ik dat niet meer wil.

Waar ik de laatste tijd energie van krijg is het creƫren van mijn eigen vrije wereld met gelijkgestemden. Een eigen plek waar we het leven kritisch onderzoeken en tegelijk volledig vieren in al haar schoonheid. Een plek waar mensen heen kunnen wanneer ze een ander perspectief of levenswijze willen onderzoeken. Een veilige haven te helen om tot jezelf te komen.

Ik switch van derde dimensie denken en voelen naar hogere dimensies denken en voelen waar niets aan de hand is. Door te experimenteren in discussies en expressie geven aan mijn mening wordt mijn perspectief steeds weer uitgedaagd en helderder. Actie in de derde dimensie beinvloed de ontwikkeling van de mensheid in de hogere dimensies. Alle dimensies vormen een geheel en dienen uitgelijnd te zijn. Dat heeft te maken met congruentie en integratie.

Ik heb sterk het gevoel dat er een angstloos en schaamteloos reageren op deze situatie wordt vereist voor verdere groei van mijzelf en de mensheid, grenzen aangeven geeft vrijheid

Hebben we als mensheid iets geleerd of niet? Het expressie geven aan mijn standpunten en het spiegelen van wat ik onzuiver vind voelt als belangrijk. Ik ervaar onzuivere manipulatie door autoriteiten zoals politieke leiders en grote bedrijven. Het is alsof ze zijn overgenomen door een vreemde entiteit en dat de mensen die er werken worden meegenomen in die energie. Door dit collectief helder te krijgen ontstaat er verdere groei in de derde dimensie van materie en verhoogd het trillingsniveau van het geheel. De stilte wordt dieper, de materiele structuren worden lichter en de samenleving transformeert.

Wat is jouw hoogste waarde in dit leven? Hoe wil jij met je gezin en anderen leven? Wat wil jij creeren?

Leven vanuit angst (voor de dood en autoriteit) en schaamte (in de groep) betekent verdichting en blijven hangen in het drama van genot nastreven en pijn vermijden. De nieuwe mens is beter dan dit. Ben je bereid om in elk moment je verantwoordelijkheid te nemen? Dat is de weg naar vervulling, vrijheid en geluk.

Ik vind het niet normaal dat mensen die niet gevaccineerd zijn worden buitengesloten. Ik ga nog creatief om met de maatregelen, omdat het nog niet levensbedreigend is. Ik gun anderen ook hun proces door deze maatregelen uit te voeren in de maatschappij. De meeste uitvoerders zijn wat mij betreft naief (banaliteit of evil). De uitsluiting heeft voor mij echter ook grenzen. Wanneer de supermarkten of toegang tot werk worden afgesloten is er weer een volgende stap. Er wordt een aangepast gedrag opgedrongen wat alleen maar verder kan uitgroeien. Het spiritueel in het midden blijven is voor mij niet eindeloss aan de orde. Ik kies er dan misschien voor om Nederland te verlaten of de strijd aan te gaan met de overheid (en consorten).

Ik zet echter grote vraagtekens bij de werking van het vaccin en de reden om het zo door te drukken. Ik heb daar wel ideeen over, maar die zijn vooralsnog speculatief. Voor mij is het echter wel een feit dat er inmiddels ernstige bijwerkingen worden geconstateerd rondom het vaccin en het lijkt er op dat dit grotendeels achtergehouden wordt door de verschillende krachten. Mijn overtuiging is dat de komende twee jaar meer en meer aan het licht zal komen en er in 2023 veel meer helderheid zal zijn gekomen op dit vlak. Tot die tijd blijf ik ongevaccineerd.

Voor iedereen geldt in dit proces hetzelfde; het gaat er niet zozeer om, om de juiste keuze te maken, maar meer hoe je met de gevolgen van je keuze omgaat.

Stel hier je vraag