Ik merk in deze periode meer vurigheid en helderheid in het delen van mijn teaching. De teaching is waardevol, omdat het praktisch toepasbaar is in het dagelijkse leven van werk en relaties. Ik zie de resultaten bij mezelf en anderen. Al mijn kennis en ervaring kan ik uitdrukken in tien stappen, vijf pijlers en zeven stadiaFundamenteel Welzijn is een onveranderlijk gevoel van welzijn, omdat alles welkom is en gedragen wordt. 

Volg je hoogste waarheid en verwoord jezelf.

Ik nodig mensen uit om hun inzet en commitment te verhogen ten aanzien van het leren van de stappen, pijlers en stadia. Het komt voort uit een vaderlijke liefde die het beste wil voor zijn kinderen, een vriendschappelijke liefde van waaruit ik vriendschap voel en een gevoel van urgentie. Een belangrijk element in mijn teaching is het volgen van je meest intense impuls in het moment en deze beweging delen met mij en/of anderen in de groep. Naast jezelf ervaren als het allerhoogste is het authentiek mens-zijn in mijn manier van werken ook belangrijk.

Een leraar is tijdelijk.

Er is geen jarenlange meditatie of yoga beoefening nodig om te ontwaken. Je hoeft niet eerst depressief op een bankje te liggen, niet meer te weten hoe je moet eten of een ander drama te ondergaan. Je hoeft ook niet aan allerlei ideaalbeelden te voldoen. Geef het een paar maanden je volle aandacht en alles wordt duidelijk.

Wat je van me kan verwachten in deze periode is meer vuur, meer confrontatie, meer focus. Vanzelfsprekend nodig ik jou ook uit om in je vuur en helderheid te gaan staan. Mijn doel is om je Fundamenteel Welzijn te laten ervaren, zodat je alleen verder kan.

Stel hier je vraag