In alle ontwikkelingen in de wereld zoek ik naar nieuwe vormen van samenleven. Op dit moment in mijn leven wil ik een nomad/gipsy community initiëren waarmee we samen reizend leven. De kern is samen eten, ervaringen delen, sporten, genieten van de natuur en zelfonderzoek. Het is een vrij samen zijn waarbij een vaste sharinggroep een minimale verplichting is. Horen en gehoord worden brengt een zekere magie en groei. In mijn ervaring is dit een belangrijke ingrediënt voor een community.

We verzamelen op 20 juni 2022 ergens in Andalucie. Gaandeweg zien we wel waarvoor we zijn samen gekomen

Wanneer je met twee personen in een camper woont kun je van 10.000 euro per jaar leven. Je verbruikt minder energie en koopt minder spullen. Meer buiten, weinig internet, echte connectie en meer natuur. Geen gebruik meer van supplementen en andere kunstmatige gezondheidsproducten, omdat het gewone leven alles in zich heeft.

Natuurlijk kom je wat angsten tegen en samen gaan we daar doorheen

Alcohol en drugsvrij en vegetarisch eten zijn altijd een onderdeel geweest van de community’s waar ik me goed bij voelde. Het geeft geestelijk helderheid en dat is de basis voor zelfonderzoek. Ik hou er van om een biertje te drinken, af en toe vlees te eten en af en toe psychedelica te nemen. Voor mij is het totaal flexibel worden een vorm van bevrijding.

We kunnen een eigen schooltje maken voor de kinderen. Als we te veel worden voor een bepaalde plek kunnen we doortrekken, opsplitsen, etc. Een tijdelijke community zonder centrum, zonder vaste plek, zonder leider en met  visie. Ik ga sowieso met Yashodara, Maksiem, Vincent en Noan. Dotje en Luna sluiten aan in de schoolvakanties. Dat zijn al drie generaties bijelkaar.

Verkoop of verhuur je huis, neem ontslag of neem je baan mee, koop een camper of alternatief en kom 20 juni naar Andalucie, Spanje. Specifieke plek komt nog.

Heb je een vraag, gebruik het formulier hieronder of de appfunctie.

Aanmelden met contact formulier

9 + 14 =

Stel hier je vraag