fbpx

Mijn ervaring met innerlijk werk is dat er een innerlijke leraar is die mij de weg wijst. Het principe is; ik volg mijn hoogste intensiteit en waarheid. Dit heeft me in allerlei situaties en processen gebracht; van bio-energetica, traumawerk, ademwerk, satsang, zweethutten, plantmedicijnen, etc.

Ik weet van de ayuhuasca nog dat het zware ervaringen waren en toch was er iets in mij dat steeds weer terug wilde. Ik kan niet zeggen wat het precies heeft gedaan, net als al het andere werk. Het innerlijke guru principe en alle mogelijkheden in de buitenwereld zijn een geheel.

Het eindresultaat van al dat verschillende werk is een zijn met wat is en een diepe innerlijke stilte. Ik noem het Fundamenteel Welzijn. Door deze structurele ervaring is zijn er een aantal subtiele lichamelijke technieken ontstaan waarmee ik de essentie van al dit werk overbreng..

Share This
Stel hier je vraag