Ik begin mijn authentieke manier van satsang te ontdekken. Gisterenavond kreeg ik een voorproefje van de potentie en werking. Het is eigenlijk een dolle boel. Je kunt komen wanneer je wil, je kunt doen wat je wil en de groepsintelligentie is de drijvende kracht. Iedereen laat zichzelf zien in het stuk wat op dat moment het meest aanwezig is en ik kader het af en toe met concepten en oefeningen om jezelf te realiseren als bewustzijn, essentie, het absolute, authentiek individu of een andere perceptie van eenheid. Als er een doel is dan is het de volledige menselijke ervaring blootleggen en oneindige groei stimuleren. Totaal flexibel worden. Het is een mix van satsang, meditatie, therapy, coaching en filosofie. Iedereen zit op een specifiek punt in zijn of haar spirituele ontwikkeling. Dit als groep zien, volgen en dragen brengt transformatie en brilliantie.

Het speelse zorgt ervoor dat het lichaam en conceptenmachine ontspant en open gaat staan voor nieuwe informatie. De oude serieuze vormen van beoefeningen worden doorbroken, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Zelfrealisatie is zo complex dat je geest een voedingsbodem nodig heeft om het allemaal binnen te laten. Mijn gevoel is dat we alles elk moment opnieuw kunnen uitvinden en organiseren.

Wanneer er geen leraar of leider is komt het helemaal op jezelf aan. Er is geen papa, mama of andere autoriteit. Er is helderheid en gezamenlijkheid. We doen het als groep, community, gemeenschap. Zo is er ruimte voor schaduwwerk, genialiteit en blinde vlekken worden confronterend blootgelegd.

Tijdens mijn satsang volg je de hoogste intensiteit van je lichamelijk sensaties. Je kunt scherpe vragen stellen, je inzichten inbrengen, je moeder gaan bellen, iets op social media zetten, de deur uitlopen en rust nemen, je projecties en aanames inbrengen ,etc.

Authentieke spiritualiteit laat de wereld niet zijn zoals het is, het verbrijzelt het

De vijf pijlers van de Authenticiteitcirkel heb je echt nodig om in deze sfeer te bewegen, jezelf thuis te gaan voelen. Een kern is ook het ervaren van de diepere lagen in contact. Iedereen heeft behoefte aan een langdurige zorgzame relatie in het moment. Ik merk ten eerste dat dit puur lichamelijk is en dat de verbinding verder gaat dan het menselijke contact. Het dijt uit naar de natuur, de aarde, het universum. 

Elk contact begint met het contact met lichamelijke sensaties. Vandaaruit kun je contact maken met anderen, de wereld en verder.

Ik ga verder dan mij leraren…

Leven gaat verder…

Stel hier je vraag