verbonden adem & massage

adem en massage als deuren naar vrijheid

 

Wil je meer voelen?

Wil je een ontspannen lichaam?

Een belangrijk onderdeel van groei is autonoom in het leven staan. Mijn ervaring is dat wanneer de ademhaling volledig is en mijn lichaam ontspant er meer autonomie ontstaat. Er is steeds meer actie zonder dat mijn angst en schaamte in de weg zitten. Dit voelt als krachtig en vrij. Ik zet makkelijk mijn grenzen, ik neem in het moment verantwoordelijkheid voor wat ik belangrijk vind, ik ben afgestemd op een hogere intelligentie en ik geniet van eenvoud.

Mijn hypothese is dat de meeste mensen slechts vijftig procent van hun ademcapaciteit gebruiken

De reden van deze beperkte ademhaling is het ingedrukt worden door allerlei regels en normen in de opvoeding en de maatschappij. De vrije expressie wordt afgeremd en door de adem subtiel in te houden kunnen we verder. Adem inhouden staat gelijk aan minder voelen. De kunst is om weer tot uitdrukking/expressie te komen. Door de volledige ademhaling terug te vinden, komt er een onschuldige en krachtige levendigheid.

Door technisch de ademhaling te verbeteren en de spieren die hierbij belangrijk zijn te ontspannen gaat de groei vanzelf. Om tot ontspanning te komen begeleiden we de ademhaling met (triggerpoint) massage en het stimuleren van geluid maken (tonen). Spanning kan onder andere het lichaam verlaten via geluid en aanraking.

Rebalancing massage is voornamelijk gericht op het systematisch ontspannen van het lichaam en weer een volledige verbinding met jezelf, anderen en het universum te ervaren. We werken elke sessie op een ander gebied; ademhaling, gronding (benen en voeten), levensenergie (bekken) (energie), nek en gezicht (masker) en integratie.

Quantum light breathe (1,5 uur)

Verbonden ademen is een manier om in contact met de wonderen van het lichaam te komen.

Aanmelden met contact formulier

10 + 10 =

Stel hier je vraag