ferryanneliesWe zitten in stilte. Iedereen is met zijn eigen ervaring. De ene voelt verlangen, de ander pijn en weer een ander zachte vreugde. Iedereen in zijn eigen ervaring. We zijn met alles wat er is. Er wordt niets gezegd. De sfeer is wakker. Verlangens, afweer, sexualiteit en patronen komen op. De stilte brengt onrust aan de oppervlakte, subtiele sensaties van vluchten, vechten en bevriezen. De sensaties van lichte stress verdwijnen weer in de eenvoud van aanwezigheid, ik ben. Er is een innerlijke vriendelijk houding. Er wordt niets acties weggedrukt of veranderd. De ervaring is volledig met alles wat er is. Het is een lichamelijke houding van steeds diepere ontspanning.

Alle verlangen stopt. De stilte, eenvoud en aanwezigheid in al die lichamen beïnvloeden elkaar. Meer stilte, meer liefde, meer ervaring. In deze intensiteit van het moment wordt het Absolute zichtbaar. Er is iets dat door de hele ervaring heen schijnt en een weten dat jij dat bent. De lichamelijke ervaring die steeds lichter en lichter wordt in het niets doen. Hier zitten we in overgave en ware nederigheid. Dankbaarheid komt, dankbaarheid gaat. Kracht komt, kracht gaat. Een vleugje onrust.

In deze staat van zijn bewegen we in de ruimte, raken we elkaar aan, spreken we met elkaar, werken we, vrijen we…..

Stapje voor stapje leert het lichaam zich te voeden met rust en zonder stress aanwezig te zijn. Wordt verliefd op deze aanwezigheid, ik ben.

Stel hier je vraag