Een dag buiten met een groep gelijkgestemden.

Wanneer: maandag 27 december
Start: 10.00.
Einde: rond 20.00.
Kosten: 150 euro (lunch en soep na afloop inbegrepen).
Waar: Waaldijk 15, Dreumel.
Griep/corona klachten ?: graag afmelden en dan krijg je geld terug

Kinderen kunnen mee.

Overnachten is mogelijk tegen meerprijs, neem contact op met Geert en Barbara van Waaldijk 15. Er zijn verschillende opties zoals vintage caravan, kamers en huisjes met houtkachel.

Intentie en/of ZIJN.

Deze dag is vanuit vriendschap en spontaniteit ontstaan. Het lijkt ons leuk om samen te komen en met intentie deze dag te ervaren. Een intentie is aandacht gevan aan iets wat je meer zou willen hebben in je leven of juist niet. Een intentie is een krachtig middel van je huidige zelf om contact te maken met je hogere zelf. Het afstemmen op je hogere weten is een fenomeen wat je steeds meer nodig zult hebben om in deze tijd te navigeren. In mijn ogen is het essentieel om je eigen waarheid te volgen in het dagelijkse leven. Je kunt deze dag gebruiken om jezelf te verwoorden, te experimenteren, te transformeren en te integeren met wat er in je speelt. Je kunt ook gewoon ZIJN en genieten van de natuur, de stilte en de hitte van de zweethut.

Embodied Satsang.

Embodied Satsang gaat over het oefenen van zelfonderzoek via lichamelijke sensaties. Tijdens Embodied Satsang werken we met verbonden ademen, inquiry en met spreken vanuit de ervaring. Spreken en vragen stellen vanuit je eigen ervaring brengt direct inzicht. Meer info..

De Zweethut.

Deze oude ceremonie is met grote zorgvuldigheid doorgegeven, en ook verbonden met onze eigen (Keltische) traditie. Het is een ritueel waarin je een dieper contact met jezelf en je omgeving maakt. De elementen van de natuur, zoals de warmte van de stenen en het vuur, brengen je meer in verbinding met je hart. Dat maakt dat je je makkelijker overgeeft aan wat er zich nu in jouw leven speelt. Het geeft je de juiste ondersteuning en de kracht om volledig aanwezig te zijn, het leven voluit te vieren en nieuwe inspiratie op te doen.

Het is ons verlangen om natuurlijke inspiratiebronnen weer bereikbaar te mogen maken om deze te kunnen benutten in het werk en in het leven.
Heb je behoefte aan meer contact me de natuur om je heen en je innerlijke natuur?
Wil je een dieper contact met je hart, en jouw eigen-wijsheid?
Wil je een dieper contact met je hart, en jouw eigen-wijsheid?
Wil je heling vragen?

De zweethut gaat over persoonlijk leiderschap, je omgeving en je verhouding met de natuur. De zweethut leent zich heel goed voor alle vraagstukken of actuele thema’s die je bezighouden. Daarmee is de zweethut dus voor iedereen toegankelijk. De natuurelementen van deze ceremonie, zoals de warmte van de stenen, en het vuur brengen je dieper in je hart en in contact met jouw eigen – wijsheid?. Humor, openheid en respect spelen hier ook een grote rol. Meer info..

Stel hier je vraag